Terveyttä edistävässä kiinalaisessa Aijiu-hoidossa!

Olen löytänyt uuden hoidon, joka on täydellinen kylmiin syyspäiviin. Iso-Robertinkadun China Liangtse Wellness -hoitolassa, jossa guruni Harry Young työskentelee, on nyt aivan erityislaatuinen hoito, sen nimi on Aijiu ja se perustuu kiinalaisen lääketieteen Moxi-hoitoon. (Moxivilla on vanha kiinalainen yrttikasvi.) Aijulla on 3000-vuotinen historia ikivanhana luonnonmukaisena hoitokeinona. 

Aijiun vaikutuksia:
1. Poistaa kehosta kosteutta ja kylmettyneisyyttä. Lisää Yang-energiaa.
2. Poistaa väsymystä. Parantaa unen laatua ja vastustuskykyä.
3. Detoksinen vaikutus kehoon, kosteuttaa ihoa ja hidastaa kehon ikääntymistä.
4. Avaa tukoksia meridiaanissa. Ratkaisee terveysongelmia.
5. Lieventää astmaa ja allergiaa.
6. Stimuloi verenkiertoa ja auttaa maksan ja sappirakon toimintaa.

Ja näin se toimii: Menen hoitopöydälle. Aluksi Harry hieroo öljyllä hartioitani ja selkääni noin 20 minuuttia. Sitten hän kuivaa öljyn selästäni ja tuo hoitolaitteen. Ylävartaloni peitetään hupulla, jonka sisällä öljyyn sekoitettu moxivilla höyryää ja vaikuttaa noin 25 minuuttia. Hoidon saa joko ylävartaloon ,vatsan alueelle tai alaselän alueelle. Hoito on äärimmäisen miellyttävä ja saa koko kehon lämpenemään. Hoitoa ennen ja sen jälkeen saa juoda vain lämmintä vettä, joka vaatii tottuttelua. Olen nyt käynyt kolme kertaa hoidossa ja huomannut seuraavaa: Ihoni on kuulaampi, ruuansulatukseni parempi, ja unensaanti on helpompaa iltaisin. Eli jos käyn ylikierroksilla, hoito rauhoittaa. Sitä suositellaan kerran viikossa, mutta eihän se ilmaista ole, joten muutamakin kerta auttaa. Itse maksan mielelläni asioista, jotka tuovat minulle hyvää oloa, olivat ne sitten materiaa, kuten vaatteita, matkoja, jne., tai henkistä hyvää oloa tuovia, kuten taide-elämyksiä tai hemmotteluhoitoja. Ja itsensä hoitaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin: Sitä paremmin jaksaa arjen haasteita. Ja niitähän meillä kaikilla riittää. Ps. Tämä(kään) ei ole maksettu mainos, maksan itse täyden hinnan hoidostani.

Mukavaa syyspäivää kaikille! Muistetaan hoitaa ja rakastaa itseämme!

Olo hoidon jälkeen on seesteinen, juureva ja tasapainoinen.

Tässä on Aijiu-laite. Hoidon hinta on normaalisti 65e/45min. Mutta heillä on nyt tarjous 49e/kerta, kun ostaa sarjakortin.

Arvostan suuresti kommenttiasi!