Miltä maistui raakajäätelö + uusi OptiMSM-jauhe!

Maistelin torstaina Marsaanan showroomilla kotimaisen Puhdistamon uutuutta eli raakajäätelöä. Ja se vasta olikin metka tuttavuus. Jäätelö, jossa on vain kolmea raaka-ainetta: 1. Taateli 2. Kookosmaito 3. Vesi. Kaikki makeus tulee taatelista. Sokeriton ja maidoton jäätelö. Uskomatonta, mutta totta. 

Luennon pitänyt Puhdistamon toimitusjohtaja oli muuten aivan mahtava kaveri, joka kertoi muun muassa, että hänen vaimonsa(joka niin ikään työskentelee firmassa) nousi aikoinaan vaikeasta masennuksesta ruokavalion vaihdoksen ja lisäravinteiden avulla. Ruokavaliolla on siis valtava merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nimimerkillä pitäisikö kokeilla? Rohkeaa, avointa puhetta, arvostan.

Tältä näyttää mustikka-raakajäätelö. Ja sen mausta pitää sanoa, että aluksi ei maistunut oikein miltään, mutta kun suu tottui, alkoi löytyä pehmeitä raikkaita makuja. Sokerin puuttuminen ehkä aluksi tuntui oudolta, mutta lopulta jäätelön lusikoi loppuun saakka ja sitä halusi vain lisää. Jäätelö, joka on terveellistä, hmm. vähintäänkin epäilyttävää, mutta kokeilemisen arvoista! Niinhän sitä sanotaan, että jos sokerin jättää pois, alkaa kaikki maistua ihan erilaiselle.

Maidoton ja sokeriton raakajäätelö kalvosulkeisissa. Makuina tulee olemaan ainakin mustikka, lakritsa, kookos, kahvi+maca, minttu+supervihreä ja raakakaakao+maca.

 OptiMSM herkullista?! No nyt on! Puhdistamon uusi mustaherukan makuinen OptiMSM maistuu melkein kuin mummon marjamehulle, kuuluu mainoslause. Noh, korostan sanaa melkein… Tuotteissa on valmistusaineina ainoastaan huippulaadukas OptiMSM sekä mustaherukkamehujauhe. No, ei kai sitä paremman makuiseksi saa. Tuote sinänsä on loistava hiuksille, kynsille ja nivelille, mausta viis.

Puhdistamon Laatutakuu ei ole pelkkää sanahelinää, vaan jokainen erä tarkistetaan ja hyväksytetään tullissa. Mitään lisäainejäämiä ei saa tuotteissa olla.

Vastaa