Tyylitsekkaus: Maria Veitola!

Torstain tyylitsekissä on muotia rakastava Radio Helsingin päätoimittaja ja talk show -emäntä Maria Veitola. Näin hän kuvailee tyyliään: 

Olen sellainen, että joko käytän perusvaatteita tai sitten vedän ihan överiksi. Arkena minulla on usein mustat pillifarkut ja t-paita tai sitten valkoinen kauluspaita ja siniset farkut. Esiintyessäni tykkään käyttää näyttäviä mekkoja. Suosin kotimaisia suunnittelijoita ja haluan nostaa hyviä tekijöitä esille. Se on aatteellinen arvovalinta. Jatkan siis Lenitan työtä!

Kaksi ehdotonta tyyli-ikoniani ovat aina olleet David Bowie ja Róisín Murphy. Diggaan molempien adrogyyniydestä. Róisín on hyvä esimerkki siitä, ettei naisella aina tarvitse olla iso kaula-aukko tai takamus näkyvissä, jotta voisi olla sairaan makea poptähti. Hän leikittelee hauskasti sukupuolirooleilla, eikä sorru seksillä myymiseen. Hän on aina pitänyt oman funkyn tyylinsä.

En koe tehneeni varsinaisia tyylimokia, vaikka välillä kauhulla katselen vanhoja kuvia. Miten esimerkiksi pystyin pukeutumaan verisen maksan värisiin pvc-housuihin! Mutta kaikki ovat olleet siistejä omana aikanaan. Pahinta on, jos minut stailataan erilaiseksi kuin olen. Aika ajoin joudun siihen tilanteeseen esimerkiksi lehtijuttuja tehdessäni.

Minulla ei ole suunnatonta vaatekaappia. Pidän säännöllisesti kotikirppiksiä, koska en jaksa varastoida kamoja loputtomiin. Rakastan mukavuutta ja oikeasti voisin kulkea yöpaidassa koko ajan.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Lenkkarit, joissa on kiilakorko! Se on minulle vaikea konsepti. Toinen on valkoiset alas laskeutuvat caprihousut, joita näkee suomalaisella naisella kesäisin.

Tähdet, tähdet -ohjelman hevijakson kunniaksi Marialla oli päällään ns. hevipökäle, eli Katri Niskasen luomus.

Sininen glitterkynsilakka ja näyttävät sormukset viimeistelivät Marian hevityylin viime keväänä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!