Vinkit vintage-Chanel-laukun ostoon ja huoltoon!

Moikka,

Tässäpä postaus itselleni rakkaasta aiheesta, nimittäin käsilaukut. Ja erityisesti Chanelin sellaiset. Nykyäänhän suurin osa himoitsee merkin 2.55 -klassikkolaukkua tai trendikästä Boy -mallia. Itse metsästin myös pitkään täydellistä Chanelia. Kuola valuen scrollasin tuntikausia eri maiden vintagenettikauppoja. Mietin tarkkaan mihin tarkoitukseen laukkuni tulisi ja minkälainen olisi ensimmäinen Chanelini. Lopulta löysin kaksi suosikkisivustoa: Italialaisen Vestiaire Collectiven ja ranskalaisen Vintage Parisin, joita monet ystävät suosittelivat. Jälkimmäisestä löysin tämän mustan pienen hurmaavan lampaannahkaisen kaunottaren, joka upgreidaa asun kuin asun. Maksoin siitä 1800 euroa + postituskulut. Ja kun kävin näyttämässä sitä helsinkiläisessä vintage-liikkeessä, he olisivat maksaneet siitä ainakin 2000 euroa. En myynyt, mutta hyvä tietää, että nämä söpöläiset vähintäänkin pitävät arvonsa.Tällä hetkellä Suomessa kuulemma pienet Chanelit menevät kuin kuumille kiville ja niitä onkin näkynyt entistä enemmän katukuvassa. Pienet Chanelit ovat usein suhteessa suurikokoisia ”shopping-malleja” kalliimpia niin uutena kuin käytettynä.

Ja kuten autoa, myös käsilaukkua pitää huoltaa, jotta se pysyy hyvänä ja tuottaa käyttäjälleen mahdollisimman paljon iloa. 

1.Mustalle caviar- tai -lambskin -nahalle voi käyttää mustaa kenkälankkia, jota sivellään kevyesti nahalle pehmeällä kangasliinalla.
2.Meikkivoiteen, poskipunan, huulipunan ja mascaran poistoon voi käyttää topsipuikkoa, joka kastetaan tavalliseen kynsilakanpoistoaineeseen. Sillä meikki sivellään kevyesti pois.
3. Kun et käytä Chaneliasi, tee kuten minä ja sullo sen sisään kasvopaperia, jotta sen muoto pysyy ryhdikkäänä.
Vinkit lainattu osittain Trendsales-sivustolta, joka jälleenmyy luksus vintage -merkkejä.

Seuraavaksi haluan suuren Chanel-olkalaukun, jota voi käyttää arjessa ja johon mahtuu tavaraa tietokoneesta lompakkoon. Mieluiten hopeisilla vitjoilla. Ja sitten haluaisin pinkin iltalaukun…jajajajaja!

Osta laukku luotetulta taholta ja varmista sen aitous. Jotkut feikitkin ovat aidon näköisiä kuvissa. Feikkituotteen voivat paljastaa esimerkiksi huonot saumat  tai heikon näköinen ompelujälki.

Alkuperäistodistus on hyvä säilyttää laukun aitouden takaamiseksi.

Vastaa