Balmuir-voidelanseeraus Living Day Spa:ssa!

Räntäsateen piiskatessa ja kurittaessa kaunista Helsinkiä, on suorastaan lottovoitto saada kutsu Yrjönkadulla sijaitsevaan ihanan tunnelmalliseen Living Day Spa:han, jossa tänään lanseerattiin lempisisustusbrändini Balmuirin uusi Organic&Natural -tuotesarja.

Käsi ylös, kuinka moni tietää, että Balmuir on SUOMALAINEN ja ennen kaikkea OULULAINEN merkki? Hahaa, vaikea uskoa, vai mitä? Se kuulostaa niin…ranskalaiselta ja siitä huokuu ah, luksus. Tämä kansainvälisesti erittäin menestynyt ja kasvava perheyritys perustettiin 2007. Stylistit, bloggarit, sisustussuunnittelijat ja tyylitietoiset kuluttajat ottivat luksus lifestylebrändin pian omakseen. Eikä ihme: Kaikki Balmuir-tuotteet tehdään huippumateriaaleista käsin pienissä tuotantoerissä. Materiaaleina käytetään mm. pellavaa, cashmiria, kid mohairia, alpakkaa ja vesipuhvelin nahkaa. 

Tyylikäs ja ennen kaikkea laadukas brändi valloittanut Suomen ohella kymmenet maat aina Japania myöten.(joka on brändin ykkösvientialue). Merkin perustaja, edelleen Oulussa asuva Heidi Jaara oli paikalla kertomassa uutuustuotesarjasta, johon nyt alkuun kuuluvat ekosertifioidut käsisaippua ja käsivoide neljässä eri tuoksumaailmassa. Sarja laajenee jatkossa.

Suosikkituoksuni uudesta sarjasta on raikas Mountains, jonka käsisaippua ja -voide pääsevät kylppäriäni sulostuttamaan.
Living Day Spa sijaitsee hotelli Tornin upealla sisäpihalla.
Käsisaippuan ovh on 26e ja käsivoiteen 29e. Pumppupullojen koko on 300ml. Tuotteita saa Balmuirin verkkokaupasta ja pian myös Stockalta.
Tarjolla oli kuohuvaa ja Kokon herkullisia raakacupcakeja.
Tuoksuvalikoimaan kuuluvat metsäinen Forest, kukkainen Meadow, raikas Mountains ja sitruksinen Seaside.

Vastaa