Laihdutushaaste alkaa…NYT! Tule mukaan!

Olin viime viikolla aivan mahtavan laihdutusprojektin startissa. Olen niin innoissani tästä! Ps. Syön pätkistä samalla kun kirjoitan tätä postausta. Mutta anyway. Töölön Forever-kuntosalilla tiistaina pidetyssä tilaisuudessa oli lämmin ja aidosti innostunut tunnelma, kun ihmiset tsemppasivat toisiaan kohti terveelisempää elämää.

Juttu on siis tämä: Tehdään se nyt -kampanjassa kaikki (iki)laihduttajat, kuten minä, saavat apua ammattilaistiimiltä, johon kuuluvat personal trainer Piia Koriseva sekä psykologi Mikael Saarinen. Kampanjan Facebook-sivun kautta voi osallistua ja itse laihduttaminen alkaa ylihuomenna maanantaina 22. helmikuuta. Kevään aikana Piia ja Mikael auttavat kampanjaan osallistuvia pudottamaan painoaan. Yksi painonpudottajista on stand up -koomikko ja tv-toimittaja Lotta Backlund, jonka tiimiin liittymällä pääsee mukaan projektiin. Oma tavoitteeni on 5-10 kilon painonpudotus, mutta olen onnellinen jokaisesta grammasta kohti kevyempää olemusta.

XL-S Medical on tuote, jonka avulla luvataan onnistua pysyvässä painonhallinnassa. Perusajatuksena on tuotteen lisäksi antaa jokaiselle laihduttajalle henkilökohtaista tukea.  Piia auttaa löytämään tasapainoisen ruokavalion sekä oikeanlaisen liikunnan, unohtamatta lohdullisia seikkoja (tämä kohta erityisesti teki itseeni vaikutuksen) – suklaatakin saa syödä, jos sen vain huomioi viikon kokonaisruokavaliossa. Mikael puolestaan on erikoistunut negatiivisten tunnetilojen hallintaan – jokaiseen laihdutuskuuriin kun kuuluu myös niitä kuuluisia ”ei niin hyviä päiviä”. Jep.

Nyt meillä kaikilla laihduttajilla on siis mahdollisuus liittyä Lotan laihdutustiimiin! 200 onnekkaalle tarjotaan mahdollisuus ilmaisiin XL-S Medical -tuotepaketteihin, yhteensä yli 200 euron arvosta! Osallistujilla on myös mahdollisuus tavoittaa Lotan valmennustiimi puhelimitse ja keskustella lisää aiheesta. Eli kipin kapin kaikki rekisteröitymään kampanjan Facebook-sivulla, joilta saa itselleen paljon käyttökelpoisia vinkkejä. 

Tehdään se nyt! #tehdäänsenyt

Liikunnan, oikeanlaisen ruokavalion ja psykologisen tuen lisäksi XL-S Medical on tärkeä kulmakivi niille, jotka haluavat tehdä elämäntapamuutoksen ja aloittaa painonpudotuksen. Tieteellisesti on todistettu, että painoa voi pudottaa XL-S Medical -tuotteen avulla jopa kolme kertaa enemmän kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. XL-S Medicalin sisältämät kuidut lisäävät kylläisyyden tunnetta sekä vähentävät kalorien saantia sitomalla itseensä ravinnon rasvoja. En aio uskoa puheita, vaan kokeilla käytännössä!
Otan XL-S-haasteen vastaan. Jos Lotta pystyy siihen, pystyn minäkin. Eli 5-10 kiloa keveämpänä kesään! Nyyh, hyvästi Pätkikset toistaiseksi. Ps. Vihaan laihduttamista, mutta koitan muuttaa elämäntapani pysyvästi.
Lotta Backlund ja Piia Koriseva tiistain tilaisuudessa Forever -kuntosalin tiloissa. Tehdään se nyt -kampanjan FB-sivuilla seurataan aktiivisesti Lotan tietä ihannepainotavoitteeseensa. Aiemminkin painoaan pudottanut Lotta lupaa jakaa tuntemuksensa ja kokemuksensa projektista ja tekee sen hulvattoman Lottamaiseen tyyliin.

Psykologi  Mikael Saarinen ja projektin PR-kordinaattori Veli Kojonen keskustelevat henkeviä. Kuvat Atte Kajova ja XL-S.

Vastaa