Parhaat päivittäiskosmetiikkatuotteet juuri nyt!

Ajattelin pitkäs aikaa aurinkoisen maanantain kunniaksi avata kylppärinkaappini ja listata seitsemän päivittäistä lempituotettani juuri nyt. Siis sellaisia perusjuttuja, joita ilman en tule toimeen. Ihanaa, kun kevät antaa vihdoin lupauksen itsestään! Kyllä se sieltä tulee. Me kaikki tarvitsemme VALOA! Ensi kerralla listaan sitten tämän hetken parhaat meikkini(tosin tässäkin postauksessa on meikkisivellin) ja kerron miksi.

Yves Rocherin kynsinauhaöljy pehmentää ja hoitaa kynsinauhat. 5ml/9.90e.
Maailman paras meikkisieni, eli Beautybender n.30e.

ACOn sun kissed body lotion antaa juuri sopivan säväyksen aurinkoa ja kosteutusta talven kalvakalle iholle. 200ml 8.90e.

Ja tämä, kuulkaa, on löytö S-Marketista 4.90e!!! Aivan fantastinen tuote ainakin omalle sekaiholleni. Voi käyttää päivittäin putsarina, tai pari kertaa viikossa kuorintaan tai savinaamiona. En usko, että kovin herkälle iholle sopisi, on aika tuhtia tavaraa.

Balmainin texturizing -rakennesuihketta kuivaan tukkaan takaa hyvän kuohkeuden. Lopputulos on vähän kuten kuivashampoolla. 200ml 19.90e.

Elloksen Sense of Karma -vartaloöljy kosteuttaa tehokkaasti kuivan talvi-ihon ja on miellyttävän tuoksuinen. 200ml 16.90e.
Weledan antiage-kasvoseerumi napakoittaa ihon kivasti ja sitä voi käyttää päivittäin. 30ml 30e.

Vastaa