Yö Lilla Robertsissa!

Vietimme ihanan lauantai-illan ja yön Punavuoressa sijaitsevassa Kämp Groupin melko uudessa Lilla Roberts -hotellissa, joka on tehty vanhan poliisiaseman tiloihin. Hotellin pääväri on mustavalkoinen, mikä henkii vanhan ajan glamouria. Tosin mietin hieman, miten sisustus kestää aikaa ja onko se ”liian kova”. No, makuasioita. Aulatilat ovat kuitenkin tyylikkäät taideteoksineen ja takkoineen ja ehdottomasti kutsuvat viihtymään.

Huoneemme sijaitsi 5. kerroksessa ja oli tyyppiä Lux-huone, joka on isompi kuin perushuone, mutta hieman pienempi kuin juniorsviitti. Huoneessa oli  38 neliötä, joten se oli kyllin tilava ja ylellinen. Korkea katto henki talon pitkää historiaa ja kultamustat verhot peittivät tunnelmalliset erkkeri-ikkunat, joista näkyi Pikku-Roballe. Bonuksena oli Hästensin ihanan upottava leveä parisänky, joissa nukkui kuin tukki, sekä 55” televisio äänentoistojärjestelmineen ja oma Nespresso-keitin. 

Lilla Roberts kuuluu small luxury hotels of the world -rinkiin, mikä kertoo jotain sen tasokkuudesta. Taso näkyi kohdallamme huoneessa ja aulatiloissa sekä palvelussa. Illallinen ja aamiainen eivät valitettavasti vastanneet täysin odotuksiamme. Olemme matkustelleet ympäri maailmaa luksushotelleissa ja siksi rimamme on aika korkealla. En kuitenkaan muista missään nukkuneeni yhtä makoisia ja häriöttömiä unia, joten isot pisteet loistavista rauhallisista, ultratyylikkäistä huoneista ja niiden varustuksesta. Kaiken kaikkiaan ihana ”miniloma” korttelin päässä kotoa. Yöpyisin koska tahansa uudestaan ja voin suositella kaikille!

Hotellifaktat: 6 kerrosta, 130 huonetta, 1 ravintola, 3 hissiä. Osoite Pieni Roobertinkatu 1-3.

Pisteet: 

Huone 10p

Illallinen Krog Robassa 8p (postaus tulossa erikseen)

Aamiainen Krog Robassa 8p

Palvelu 9 p (ystävällistä, tosin check in ja check out olisivat voineet sujua ripeämmin, mutta jonoillehan ei voi mitään.)

Tervetuliaiskirje suklaineen odotti pöydällä. Korkkasimme minibaarista kuohuvaa viikonlopulle.

Kylyhuoneen varustus oli asiallinen, ainoastaan hammasharja puuttui. Sen sai kuitenkin respaan soittalla. 

Aamiaiselle annan 8 pistettä. Ei mitään erikoista. Maksusta sai tilattua munakkaan tai vohveleita. Esimerkiksi Kämpissä olevaa munakaspistettä ja extraherkkuja jäin kaipaamaan. Ymmärrän tietenkin, ettei se pienessä hotellissa ole välttämättä mahdollista toteuttaa. Plussaa kuitenkin lähiruuasta, päivän lehdistä, hyvästä kahvista ja ystävällisestä palvelusta.

Arvostan suuresti kommenttiasi!