Lumia 650:n julkkislanseeraus Spaltissa!

Suomalainen huippu-design on asia, mistä kannattaa puhua, varsinkin näinä haastavina taloudellisina aikoina. Toissa viikolla Pr-toimisto Spaltin järjestämässä tilaisuudessa nähtiin,  miten erilaisissa muodoissa kotimainen design-osaaminen tulee esille.

Uuden Microsoft Lumia 650:n myynti alkoi siis Suomessa maaliskuun toisella viikolla, ja kyseinen lanseeraustilaisuus oli hieno startti laitteen matkalla suomalaisten kuluttajien käsiin. Pia kirjoitti jutun tilaisuudesta Ääni-blogiin, johon jututti myös monia paikalla olleita. 

Sain itsekin uunituoreen laitteen koekäyttöön ja täytyy sanoa, että noin viikon tutustumisen perusteella olen myyty. Enkä vähiten laitteen keveyden ja 8 megapikselin kameran takia, jolla saa superhienoja kuvia. Tuotteen ovh on vain 239e, mikä on mielestäni aika vähän hyvästä älypuhelimesta. Yksityiskohdat näkee selkeästi 5 tuuman HD OLED -näytöltä myös kirkkaassa auringonvalossa. Näyttö on tyylikkäästi upotettu huolella työstettyyn, timanttihiottuun metallikehykseen. Puhelimessa on kevyt, 6,9 mm:n ohut profiili sekä 16 Gt:n sisäinen muisti.

Word, PowerPoint, Excel, Outlook ja OneNote -ohjelmien uusimmat versiot ovat valmiiksi asennettu ja optimoitu kosketusnäytöille. Microsoft-sovellukset ja palvelut synkronoituvat kaikkiin Windows 10 -laitteisiin OneDriven kautta, joten kaikki valokuvat ja tärkeät asiakirjat kulkevat mukana tarvittaessa.

Alla kuvia tilaisuudesta ja julkkisvieraista. Lisätietoja laitteesta läydät täältä.

Muotisuunnittelija Mert Otsamo ja bloggari Didem Özgün.

Kampaaja Antonio Flores ja rata-autoilija Emma Kimiläinen-Liuski. 
Kaarina K:n sisäänostaja Klara Kivilahti, Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman ja hänen Claudia-tyttärensä, joka työskentelee toimiston buukkaajana. 
Juontaja Hanna Sumari, Microsoft Lumian tuotepäällikkö Heini Haartti-Mäkinen ja kännykkäkuoria valmistavan Mozon Olli Kähkönen.

Vastaa