Sinustako muotimesenaatti?

Rakastatko muotia ja kotimaista designia? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi suomalaista muodin menestystarinaa. 

Kotimainen, nahkatuotteistaan tuttu Lumi avaa uuden lippulaivamyymälän Tukholmaan 2017 ja hakee potkua bisneksiinsä joukkorahoituksella. Lumin perustajat, suomalais-ranskalainen suunnittelijapariskunta Sanna Kantola ja Bruno Beaugrand, uskovat vahvasti, että pohjoismainen, raikas brändi mahtuu entistäkin isommin laukku- ja nahkatuotemarkkinaan. Lumin mallistoon kuuluvat nykyään ovat myös tuoksutuotteet kuten kynttilät ja saippuat, joita myydään nimekkäissä konseptimyymälöissä, kuten esim Merci, Conran Shop ja Skandium.

Lumi-merkki perustettiin New Yorkissa 2000-luvun alussa, jolloin Sanna työskenteli Ralph Laurenin laukkusuunnittelijana ja Bruno Tiffanylla kellomalliston art directorina. Helsinkiin he muuttivat 2007, jolloin myös Lumin ensimmäinen oma myymälä avattiin. Tällä hetkellä Lumilla on 10 työntekijää. 

Lumi kutsuu nyt ihmisiä mukaan joukkorahoittamaan kasvuaan. Rahoitustavoite on 120 000 euroa. Tasaisesti kasvaneen asustebrändin ’mesenaatiksi’ pääsee sijoittamalla osakkeisiin vähintään satasen. Osakkaille on luvassa tuotelahja sekä pysyvä alennus Lumin tuotteista. Lisätietoa täältä.

Itse aion ehdottomasti lähteä mukaan tähän. Olen suuri Lumi-fani!  ”The only bag you ever need”-slogan kuvastaa hyvin heidän laadukkaita tuotteitaan.

2 Comments

  1. Isla I
    maaliskuu 25, 2016 / 11:24 am

    – odotan mielenkiinnolla, miten merkki kehittyy!

  2. Mia Malmi
    maaliskuu 25, 2016 / 2:35 pm

    Kuin myös!

Vastaa