Tunnelmia Suomen Bachelorin julkistustilaisuudesta!

Vielä ehtii naistenpäivän kunniaksi! Olin viime viikolla Nelosen uuden Suomen Bachelor -ohjelman lanseerauksessa. Tilaisuus pidettiin Kämpin Upper Loungessa, mikä sopikin tuon romanttisen ohjelman ja varsinkin sen päätähden paljastuspaikaksi oivasti. Suomen ensimmäinen Bachelor on Juha Rouvinen, joka on komea, kohtelias, pitkä ja urheilullinen herrasmies, kuinkas muutenkaan?

Juha työskentelee Bob the Robot -mainostoimistossa liiketoimintajohtajana ja on luonut arvostetun uran myös kansainvälisesti. Hänen elämänsä tärkeimmät ihmiset ovat hänen kaksi lastaan. Urheilu on aina ollut olennainen osa Juhan elämää, ja hän on harrastanut monia eri lajeja kamppailulajeista crossfittiin.

Kuulostaako liian täydelliseltä? Varmasti Juhallakin on luurankonsa kaapissa, mutta tunnelman spoilaamiseksi hän ei niitä ulos marssita – ainakaan vapaaehtoisesti. Jäämme odottamaan, kun ohjelma pölähtää pihalle, että kuinka pian lehdistö löytää jätetyn/katkeroituneen/kostonhimoisen naisen joko ohjelmasta tai Juhan menneisyydestä. Juha itse vihjasi tlaisuudessa ettei ohjelmassa draamoilta vältytä. Itse ainakin odotan kunnon kissatappelua. Juuri sitä varten nämä formaatit ovat. Viihdyttääkseen meitä turvallisessa ja tylsässäkin arjessa tallaavia taviksia. Ja onhan Juha kieltämättä aika namu. Jos tykkää täydellisistä miehistä. Itse en niin välitä. 

Tässä linkki Juhasta Me Naisiin tekemääni juttuun. Siinä hän vastaa 7 leikkimieliseen kysymykseen itsestään. Tämän jutun kuvat ovat Nelosen omaisuutta. Täältä voit käydä kurkkaamassa naisten esittelyvideon!

Juhan ihannekumppani on avoin, rehellinen, itsevarma ja itsestään huolta pitävä nainen, joka osaa tarvittaessa nauraa itselleen.

Juhaa tilaisuudessa haastatteli ja nauratti mainio radiopersoona Anni Hautala.

Juha mietteliäänä. Miettiiköhän hän, mihin tuli lähdettyä?
Juha median hellissä kynsissä. Taitaa olla aikamoinen shokki astua julkisuuteen yht´äkkiä, kun naama on jokaisen ratikan kyljessä.

Ihana Anni Kämpin portaissa. Anni juontaa pian Kielletty Rakkaus -ohjelmaa Liv:llä.

Mukaan sai ruusun ja pullaa. Ruususeremonioita odotellessa.

Vastaa