Vierailulla Muotikuussa!

Vierailin Muotikuun pressipäivässä eilen torstaina. Ihana liike ja mikä parasta: Firman tuotteista puolet valmistetaan Suomessa Turun Itäharjun tehtaalla. Toinen puoli on Muotikuun äidin, suunnittelija Jaana Varkki-Terhon tarkoin valikoimia tuontivaatteita.

Itse miellän tuon merkin aina erityisesti tylliin, upeisiin iltapukuihin, sekä korukirjailuihin ja persoonallisen taidokkaisiin vaatteisiin. Muun muassa Tuija Pehkosen viikon takainen meksikolaishenkinen Emma-asu oli Muotikuusta.

– Tulevan kesän muoti hehkuu pastellisissa ja kirkkaissa väreissä. Olemme käyttäneet ensimmäistä kertaa Muotikuun 24-vuotisessa historiassa mallistossamme kukkakuoseja. Inspiraatiota olen ammentanut 1950−60-lukujen tanssilavaromantiikasta”, suunnittelija Jaana Varkki-Terho kuvailee.

Kesän kukkiva mallisto on valmistettu suurimmaksi osaksi rennosta ja vesipestävästä puuvillalycrasta. Kukkien rinnalle kesämalliston toiseksi teemaksi kohoaa mustavalkoisuus.
Muotikuun tavoitteena on palvella kaiken ikäisiä suomalaisia naisia. 

– Suunnitellessani olen ajatellut ylioppilastyttöjä sekä heidän äitejään ja isoäitejä, kesähäitä ja niiden vieraita”, Jaana Varkki-Terho kertoo.

Muotikuun syksyn 2016 mallistossa kiiltävä ja matta musta kohtaavat. Mustaa villaa on somistettu kuunkimalteisilla napeilla ja sekä mattapintaisilla että kiiltävillä paljeteilla.  Luonnonvalkoiset neuleet, kašmirsekoitteista valmistetut takit ja pitsiyksityiskohdat täydentävät paletin.

-Haluan tuoda entistä enemmän ateljeeosaamista ja käsityötä mallistoihimme.

Menkää hyvät ihmiset ja satsatkaa kotimaiseen laatuun ja uniikkiuteen! Muotikuun vaatteet päällä tulet muistetuksi! 1992 perustetulla Muotikuulla on myymälöitä Turussa, Helsingissä, Jyväskylässä, Savonlinnassa, Kuopiossa ja Oulussa. 

Sinkkuelämää-tyyliä. Ostan tämän lookin kenkineen päivineen, kiitos!

Tämä upeus imartelee kaikkia vartalotyyppejä hoikasta muodokkaaseen.
Tämä uniikki showpiece nähtäneen Linnan juhlissa tänä vuonna. Kenen päällä….?

Ja tältä se näyttää takaapäin korun kanssa.

Upea, upea jakku Chanel-henkeen. Siihen Muotikuun helmet ja avot!
Muotikuu tekee koruja Aarikan ja turkulaisen Tammen Koru -kultaseppäpajan kanssa. Tässä eräs kaulakoru juontaja Tuija Pehkosen kaulassa.

Vastaa