Viikon inspiraatio: Tarja Malmström!

Olen onnekseni saanut elämässäni tutustua monien alojen huippunaisiin, jotka rohkeasti raivaavat esteitä tieltään ja menestyvät kuuntelemalla sisäistä ääntään. Aion jatkossa nostaa blogissani – kuten tähänkin saakka olen tehnyt – upeita, oman tiensä kulkijanaisia esille. Tässä eräs tarina.

Tarja Malmström on monitoiminainen, joka on aiemmin tunnettu muun muassa kansainvälisestä hevoskasvatuksesta saatuaan ensimmäisen suomalaisen varsan Verdenin Eliittihuutokauppaan. Häneltä ilmestyy tänä vuonna Surun lapsi -kirja, jossa  käydään läpi hänen väkivallan täyteistä lapsuuttaan. Musiikin tekeminen on ollut Tarjalle jo pienestä pitäen pakopaikka ja keino käsitellä tunteita.

Kahden lapsen äiti on kokenut lapsuudessaan hyväksikäyttöä ja ollut huostaanotettuna useissa eri perheissä ja selvinnyt tästä kaikesta huolimatta täysipäiseksi menestyväksi aikuiseksi naiseksi, joka uskaltaa tavoitella unelmiaan. Sellaista selviytymistarinaa on aina mahtavaa seurata. Ettei uhriudu, vaikka hyvä syy olisikin, vaan jatkaa vahvempana yksilönä ja oppii kaikesta huolimatta rakastamaan itseään ja muita. Ja kaiken kukkkuraksi toteuttaa unelmiaan.

Musiikki on itsellenikin ollut läpi elämäni valtava voimanlähde ja hetken jopa leipätyö. Soitin vuosina 1996-1997 tyttöbändissä nimeltä Plus ja olen koko ikäni säveltänyt omia kappaleita. Mutta niitä videoita kun saan nykymuotoon, niin laittelen sitten tänne. 🙂

Sinäkin voit osallistua Maaretta Tukiaisen uuteen Huippunaiset-kirjaan liittyvään blogihaasteeseen tunnisteella #nostanainenpäivässä. Tuodaan huippunaiset päivänvaloon.

DarJa on aiemmin tehnyt yhteistyötä Alida Dukan kanssa kappaleessa ”Nese”. DarJa on säveltänyt ja tuottanut ”Nesen”  tilaustyönä Alida Dukalle vuonna 2015.  Musiikkivideo näkyy myös kanavilla My music Tv ja Zico Tv sekä sitä soitetaan  useissa radioissa ulkomailla. 

Tarja ”DarJa” Malmström julkaisi yhdessä albanialaisen räppärin Lil G:n kanssa singlensä ”Where are you now”. Suomessa ja Albaniassa. DarJa säveltää itse kappaleensa ja feattaa muita arMusiikkivideo näkyy myös My music Tv ja Zico Tv sekä sitä soitetaan  useissa radioissa ulkomailla. Seuraavan dance-biisin hän tekee englanniksi Matilda Karaj-nimisen artistin kanssa.

Darjan uusimman Where are you now -räpballadin videon voit käydä katsomassa täältä. Sävellys DarJa
Sanat DarJa, Lil G
Sovitus DarJa
Tuotanto: Max Production, DarJa
Vastaava tuotanto: Beauty Power Oy

Arvostan suuresti kommenttiasi!