Keväthuolto osa 2: Uusi tukka ja aurinkoinen kevätmeikki Avonilta!

Kerroin siis viime postauksessani osallistuvani Avonin kevätmeikkihaasteeseen ja tässä tulos. Sain Avonilta laatikon meikkejä ja kolme valmiiksi räätälöityä ehostusta, joista valitsin mielestäni itselleni sopivimman toteutettavaksi. Aurinkoisen kevätmeikin teki kampaaja-meikkaaja Tanja Ahonen Image Lift -kampaamosta ja olin lopputulokseen oikein tyytyväinen. Pari uutta luottotuotettakin läytyi.

Tässä aurinkoisen meikin teko-ohjeet.

Aluksi kasvoille levitettiin Nutra Effects Perfecting BB-voidetta ja silmien alle Magix-valokynää. Molemmat mainioita tuotteita, joskin BB-voiteen sävy oli omalle hipiälleni hieman kellertävä, kommentoi meikin tehnyt Tanja. Valokynä sujahti välittömästi omaan meikkipussiini.
Meikki kiinnitettiin Silk-puuterilla, jonka koostumus on hyvin miellyttävä, joskaan ei kovin peittävä.
CC-puuterihelmillä ja isolla siveltimellä saatiin valoa ja hehkua kasvoille. Jatkoon!

Luxe Lavish -aurinkopuuterilla luotiin varjostukset kasvoille. Kelpo tuote, joskaan ei erotu massasta.

Kulmat viimeisteltiin Perfect Eyebrow -kulmaväripaletilla. Tästä tykkäsin, koska vasemmanpuoleinen geeli kiinnittää värin kulmiin.
Smoky eyes -meikki tehtiin True Color -luomiväripaletilla. Tämä on myös hyvä perusluomiväri luonnollisen meikin tekoon.
Väliaika: Kahvia ja pullaa! 😀
Silmät rajattiin Outstanding Eyes -duokynällä ja ripsiin harjattiin Big&Multiplied-ripsaria, jolle annan kouluarvosanaksi 8,5.
Huulet rajattiin ja punattiin True Colous Perfectly Matte -huulipunalla -ja rajauskynällä. Niille annan arvosanaksi 10! Ihana, mattapintainen nudepuna ja rajauskynä, joissa pigmenttiä ja hoitavuutta riittää. Tulevat toistaiseksi osaksi päivittäistä meikkirutiiniani.

Tadaa! Lopputulos uuden leikatun ja värjätyn tukan kera oli tämännäköinen. Luonnollinen, mutta näyttävä. Vähän jäin kaipaamaan eyelineria ja poskipunaa.

1 Comment

  1. Janet
    huhtikuu 20, 2016 / 4:57 pm

    Erittäin ihana look täälläkin 🙂 Kiva nähdä kaikkien erilaisia tyylejä tästä haasteesta 🙂

Vastaa