Lavli Living Room!

Menkää hei tsekkaamaan Lavli Living Room, joka avasi ovensa viime tiistaina Galleria Esplanadilla Helsingissä. Lavli Living Room on naisille suunnattu keidas, jossa voi shoppailla, treenata, viihtyä, oppia ja inspiroitua. 

”Haluamme tarjota kauniita, laadukkaita ja hyvinvointia lisääviä tuotteita ja palveluita, jotka motivoivat naisia kohti omia tavoitteitaan”, toimitusjohtaja Asta Laurila sanoo.

Liikkeessä myytävien tuotteiden ja palveluiden taustalla ovat ihmiset, joita yhdistää rakkaus ja intohimo työhönsä.

Liikkeen pääbrändi on australialainen naisten sporttivaatemerkki Lorna Jane, joka yhdistää taidokkaasti muotitrendit, naisellisuuden, toiminnallisuuden ja laadukkaat tekniset materiaalit. Kuukausittain vaihtuva mallisto takaa tuotteiden yksilöllisyyden. Lavli Living Room herättää henkiin myös Lorna Janen Move, Nourish, Believe -filosofian. 

 Uudessa, elämyksellisessä konseptiliikkeessä avautui myös Suomen ensimmäinen Lorna Jane shop.

250 neliön kokoisessa liikkeessä on 75 neliön studio-monitoimitila, joka tarjoaa päivittäin  treenitunteja. Lisäksi järjestetään kursseja, workshoppeja ja teemailtoja: liikuntaa, terveyttä, muotia, kauneutta, ravintoa, taiteita, sisustusta, ihmissuhteita, bisnestaitoja ja mentorointia. Tila ja palvelut ovat myös vuokrattavissa yritystapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin. 

“Lavli Living Room nostaa esille persoonalliset ja rohkeat tekijät tuotteiden ja palveluiden takaa. Haluamme myös muuttaa asenteita yksin aherruksesta yhdessä tekemiseen”, Asta Laurila sanoo.

Elämyksellisyyttä Lavli Living Roomiin tuovat muun muassa taiteilija Reetta Hiltusen Lavlille maalaamat taideteokset, MIO Galleryn jättikokoiset pionit ja ruusut sekä taidekuja, jossa on vaihtuva taidenäyttely. 

Liikkeen olohuoneesta löytyy myös Tee-Baari, jossa on ilmainen teetarjoilu ja myynnissä Lavlin oman teen lisäksi Teeleidin monipuolinen teevalikoima. Teekupposen kanssa voi lueskella hyvinvointikirjallisuutta tai pelata Reetta Hiltusen Hyveet ja Paheet -peliä, joka on printattu upeaksi lasipöydäksi. Olohuoneessa on myös työpiste, jossa voi tehdä töitä ja ladata puhelimen akkuja. Samalla voi rauhoittua kuulokkeiden kautta ohjattuun meditaatioon. 

”Asiakkaille haluamme tarjota arjen luksusta. Uskon, että pienet yllätykset, huomaavaisuus ja hauska sisustus tuovat hymyn asiakkaan huulille”, Asta toteaa. Viehättävä ja kekseliäs plus rohkea konsepti kertakaikkiaan! Nyt kaikki käyttämään Lavlin palveluja! 

Ps.  Kaikkia Living Roomin tuotteita saa myös Lavlin nettikaupasta lavli.fi.

Vastaa