Lintsin uutuudet kesällä 2016!

Olin tänään Linnanmäen joka keväisessä lehdistötilaisuudessa kuulemassa huvipuiston uusimmat kuulumiset. Viime huvipuistokaudella Linnanmäellä toteutettiin 100 toivottua uudistusta ja ne saavat runsain mitoin jatkoa tälle kaudelle. Linnanmäen viihtyisyyteen on panostettu ja yhdessä tekemisen mahdollisuuksia laajennettu. Puiston visuaalisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja ohjelmatarjontaa laajennettu kattamaan koko kausi. Linnanmäen Huvipuiston tavoitteena on saada kaikenikäiset kävijät rakastumaan uudelleen ja uudelleen huvipuistoon sekä nauttimaan Linnanmäen palveluista useaan kertaan pitkin huvipuistokautta.

Hurjapäitä hemmotellaan tällä kaudella uudella virtuaaliulottuvuudella. Linnanmäen suosittu laite Linnunrata muuttuu virtuaalitodellisuudeksi toukokuun lopulla (20.5. alkaen), jolloin sen nimi myös muuttuu Linnunrata eXtra:ksi. Pyöreän vesitornin sisälle rakennetussa vuoristoradassa kävijä pääsee ajamaan avaruudessa keskellä jännittävää virtuaalitodellisuutta Samsungin GearVR-virtuaalilasit päässään. Tätä haluan itse kokeilla ehdottomasti! Ps. Ylläoleva kuva on kuitenkin Propelli-laitteesta, joka on uutuus sekin.

Uudistettu pääportin alue kutsuu herkuttelemaan ja hupailemaan. Tänä vuonna koko pääportin alue rakennuksineen on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Pääportin hurmaavan värikkäät fasadit kätkevät sisäänsä uuden elämyksellisen myymälän Shop Caramellin ohella myös Hattarakoulun, jossa pääsee kokeilemaan hattaran pyörittämistä professori Socrutesin oppien mukaisesti. Samasta tilasta löytyy myös Linnanmäen uusi värikäs tulokas, meksikolainen Flores FreshMex -ravintola, josta saa mm. burritoja ja nachoja valinnaisilla mausteilla. Linnanmäen ravintolamaailman uusi ravintola on Lintsi American Diner, jokapuolestaan tarjoaa ravintolakokemuksen perinteisen jenkkiläisen diner-ravintolan hengessä. 

Suoritin onnistuneesti Hattarakoulun ja sain diplomin. Tätä pääsevät kaikki testailemaan kesällä.

Uusi meksikolainen Flores-ravintola.

Uutuuslaite Poppis. Ja hei, Lintsi aukeaa lauantaina!!!

Vastaa