Acon upeat vartalotuotteet Marsaanassa!

Olin eilen Marsaanan wellness-päivillä heidän upealla showroomillaan Erottajankadulla.

Esillä oli paljon hyviä kosmetiikan ja hyvinvoinnin uutuustuotteita, joista ensiksi haluan nostaa Acon superihanat vartalotuotteet, jotka sain testiin. Testasinkin eilen heti valkoista kukkaa sisältävä suihkuemulsion sekä vartalovoiteen. Mukana testituotteissa oli myös ikisuosikkini after sun-lotion, jota suosittelin Thaimaan-matkallani tammikuussa. Kuten ennenkin, Acon tuotteet imeytyvät kivasti ja tuoksuvat raikkaalle. Hinta-laatusuhdekin on hyvä. Arvon kesäkuussa blogissa Acon aurinkotuotepaketteja, joten pysy kuulolla!

Acon tuotteita esillä eilen.

White flowers -suihkucreme limited edition. Valkoisilta kukilta tuoksuva vartalovoide, jonka tuoksussa on ripaus ruusua, santelipuuta ja bergamottia. Voide imeytyy nopeasti, jättäen iholle sileän ja pehmeän tunteen. Kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Hajustettu.Sisältää Triple Moist Complex yhdisteen, joka antaa iholle välitöntä, intensiivistä ja pitkäkestoista syväkosteutusta. 200ml/ 7.90e

Valkoisilta kukilta tuoksuva suihkuvoide, jonka tuoksussa on ripaus ruusua, santelipuuta ja bergamottia. Puhdistaa hellävaraisesti, jättäen ihon raikkaaksi, pehmeäksi ja sileäksi. Hajustettu. Sisältää Triple Moist Complex yhdisteen, joka antaa iholle välitöntä, intensiivistä ja pitkäkestoista syväkosteutusta. 200ml noin 9.90e.
After sun. Raikastaa ja viilentää ihoa 24 tunin ajan. Rauhoittaa ja hoitaa auringon rasittamaa ihoa. Miedosti hajustettu. Noin 9e.

Vastaa