SIS.Delin Detox-kuuri!

Tänään se alkaa, eli jokakeväinen SIS. Delin hyvän olon detox!  Kevyehkö puhdistuskuuri on asiantuntijoiden kanssa tarkoin suunniteltu ruokaohjelma, jonka avulla voi puhdistaa ja ravita kehoa ja mieltä. Itsestäni ei koskaan olisi paastoajaksi, joten tällainen kevyempi vaihtoehto valmiine ruoka-annoksineen on ihan loistava! Its olen mukana osittain, mikä tarkoittaa, että korvaan osan aterioista heidän herkullisilla detox-annoksillaan. Liian ortodoksisesti en ohjelmaa halua tai voikaan noudattaa. Esim. kahvista en aio luopua. Mutta kevennän ja esimerkiksi lisään sitruunaa ja inkivääriä aamuveteen sekä vältän sokeria ja syön vain puhdasta kasvisruokaa.

Suunnilleen tällainen olo detoxin jälkeen on.

Nykyaikaisen detoxin tarkoitus ei ole elimistön rankka ja äkillinen puhdistaminen, vaan pikemmin sisäelinten toiminnan tehostaminen ravitsemalla niitä ja antamalla niille työrauha. Kehon puhdistuessa olo kevenee, energisoituu ja pienet terveysongelmatkin voivat saada helpotusta. Sisäisen puhtauden myötä ihosta tulee kuulakkaampi, silmät kirkastuvat ja vartalosta tulee luonnollisen kaunis. SIS. Delin detox-ohjelman kokonaisuuden rakentamisen lähtökohtana ovat opit mm. kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta sekä naturopaattisesta ja funktionaalisesta ravitsemustieteestä yhdistettynä kotimaisen luonnon tarjoamiin raikkaisiin antimiin sekä terveysjärjestöjen suosituksiin. Ohjelman aikana voi syödä herkullista ruokaa ilman näläntunnetta. Jee!


Tuotteet voi noutaa SIS. Delin Helsingin myymälöistä, vaikkapa parin päivän ateriat kerralla. Ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua ja tuotteita voi kokeilla yksittäinkin. Liikkeissä myydään  Detox-passia (278 €). Sillä saa 14 ateriaa ja 28 välipalaa eli seitsemän päivän ateriat. Lisäksi passin ostajat saavat aloituslaatikon, jossa on infoa detox-ohjelmasta sekä puhdistavia, päivän aloitukseen sopivia erikoistuotteita. Kaikki SIS. Delin Helsingin myymälät muuttuvat viikoksi 10.5.-22.5.2016 detox-myymälöiksi. Tarjolle tulee aamupaloja, salaatteja ja ruoka-annoksia sekä välipaloja. Suosittelen kokeilemaan!

Vastaa