Kardashian Beauty Hair -lanseeraus!

Olin torstaina hauskassa tilaisuudessa Jenkkien suurlähetystössä. Kardashian Beauty Hair -hiustuotteet nimittäin lanseerattiin Suomeen. Mimmien meikkisarjahan tänne on jo rantautunut ja sitä myydään mm. Citymarketeissa.
Hauska oli myös protokolla, nimittäin aika tarkkaa oli sinne meno. Olen joka vuosi ollut lähetystössä kansallispäivän vastaanotolla(ja pari kertaa muuten kutsuttuna), mutta tänne saimme kyllä aikamoiset ohjeet, tähän tyyliin:
U.S. Embassy on lähettänyt sinulle virallisen kutsun, ilmoitathan minulle jos et ole sitä sähköpostiisi saanut.
Huomioon otettavia asioita Yhdysvaltain suurlähetystön protokollan mukaan:
– muistathan vastata kutsuun (R.S.V.P. osoitteeseen Office.Helsinki@trade.gov )
– henkilöllisyystodistus mukaan
– tapahtuma alkaa klo 17:00, sisäänpääsy alkaa klo 16:30 turvatarkastuksella (sadepäivänä kannattaa varautua odottelemaan turvatarkastusta ulkona, koska turvatalon sisätila on pieni)
– embassylle kutsuun vastaamisen yhteydessä pitää listata elektroniset laitteet (muut kuin kännykkä), eli käytännössä iPadit, läppärit, muistitikut, kamerat jne. (paikalla saa valokuvata pienin rajoituksin)
– kutsu on henkilökohtainen (ei avec) ja kutsua ei voi siirtää toisen henkilön nimiin.
No niin, näillä mentiin!

Hiusmalli Amanda Harkimo.

Hiusmalli Martina Aitolehti.

Tilaisuudessa ilahduttivat upeat Maison Helsingin silkkikukat!

Ex-Miss Helsinki Jessica Ruohola.

Itse tilaisuus oli oikein onnistunut tuote-esittelyineen, cocktail-paloineen ja kuohuvineen. Paikan päällä lähetystön uudella puolella oli vain todella huono ilma ja kuuma, kun monta kymmentä ihmistä oli sullottu pieneen tilaan! Pari tuntia kestäneessä tilaisuudessa tehtiin kampauksia ja hiusmalleina oli tunnettuja kotimaisia kasvoja kuten yllä olevista kuvista näkyy. Mukaan sai testiin Black Seed Oil -mustakuminaöljyshampoon ja hoitoaineen, sekä itse öljyn. Testasinkin jo shampoon ja hoitsikan eilen pilateksen jälkeen ja lopputulos oli ihan ok. Mitään mullistavaa en ekan kerran jälkeen huomannut, paitsi että tukkaan piti itse asiassa lisätä suihkutettavaa hoitoainetta tuon hoitoaineen pois huuhtelun jälkeen, hmm. Mutta paljon olen kuullut kehuja bloggareilta, ja ovathan tuotteiden esikuvien hiukset aivan jumalaiset, joten jotain spessuahan noissa on pakko olla! Pitää käyttää lisää. Tuotteet ovat käytössä valikoiduissa kampaamoissa ympäri Suomea. Lisätietoa täältä. Ihanaa koulujen päättäjäisviikonloppua ja suloista suvea kaikille!

Vastaa