DMK-entsyymihoidossa – katso karmeat kuvat!

Tämän postauksen nimi voisi hyvinkin olla ”Kuinka muutuin Freddie Kruegeriksi ja takaisin (entistä ehommaksi) itsekseni”. Sain nimittäin kokea järisyttävän hyvän kasvohoidon tänään. Olin Else Stenwallin DMK-hoitolassa Eerikinkadulla ja hän teki minulle DMK -entsyymikasvohoidon. Se on entsyymiterapiaa, joka palauttaa ihon terveen toiminnan. Aika paljon luvattu. Raportoin käytettyäni kotihoitotuotteita. Ainakin kasvohoito oli paras, jossa olen ollut.

Entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita, jotka 

– Lisäävät solujen hapensaantia

– Auttavat kuntouttamaan solujen ja kudoksen toimintaa

– Hajottavat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti

– Kiinteyttävät ihoa tehostamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa

Hoito sopii kaikille, ei ole ikä- tai muita rajoituksia. Joka iholle löytyy omat täsmätuotteet.

Hoito oli erittäin rentouttava ja tehokas. Ihon kirkastumisen näki selvästi(katso alin kuva). Minulle tehtiin pigmentin tasapainottaminen, mikä vaalentaa tummia läiskiä(joita ihoon alkaa tulla jo 35 ikävuoden jälkeen). Iho kiinteytyi huomattavasti (erityisesti kaulan iho) ja ihohuokoset supistuivat. Sain myös mukaan kotihoitopakkauksen, jossa on täsmätuotteet ikääntyvälle iholle. Hoitotuloksen pitäisi kestää parikin viikkoa ja kotihoidolla pitempäänkin. Otan tuotteet mukaan Pariisiin, jonne lennähdämme huomenna. Mutta ensin näytin tältä:

Hieman kiristi, voin kertoa. Puhua eikä hymyillä ei enää pysytynyt lainkaan.  
Eikä kyllä hymyilyttänytkään, kun peiliin vilkaisi. Ilmainen duck face?
Hoito rentoutti hermoston täysin ja makasin hoitopöydällä transsissa. Naamaa kiristi, mutta ei sattunut tai tuntunut muuten epämiellyttävältä. Else teki vielä rentouttavan käsi- ja jalkahieronnan.

Eerikinkatu 26 on oikea osoite, jos haluat nauttia upeasta hoidosta ja saada ihosi hehkumaan!

Mukavin hoitopöytä, jossa olen makoillut. DMK Skin Revision on paramedikaalinen ihoa kuntouttava hoitokonsepti, joka jäljittelee ihon omaa kemiaa. Hoitotuotteiden koostumus on niin lähellä ihon omaa kemiaa, iho reagoi hoitoon toivotulla tavalla.

Lopputulos. Ei meikin hiventä. Iho oli kuulas ja kirkas. 

Vastaa