Westerbackin Pride-ilta!

Helsingissä pidettävä seksuaalivähemmistöjen Pride-viikko on käynnissä ja huipentuu huomiseen marssiin ja puistojuhlaan. Eilen olin Keskuskadulla sijaitseva kello- ja kultasepänliike Westerbackilla, joka osallistui toista vuotta peräkkäin vahvasti tapahtumaan.  Korkeatasoisiin sveitsiläisiin kelloihin sekä omaan timanttimallistoonsa erikoistunut liike järjesti tänä vuonna viikon kunniaksi Suomen kaunein Gay-rakkaustarina -kilpailun, joka oli avoin kaikille suomalaisille. Mielestäni loistava idea ja mikä ihaninta: Palkintona olivat Wersterbackin upeat Unisex-malliston timanttisormukset – sateenkaaren väreissä tietenkin.

Minä ja ihana Mega-Paula, joka juonsi tilaisuuden.

Mega-Paula ja Katariina Souri.

Kuuden kauneimman tarinan joukosta kirjailija-kuvataiteilija Katariina Souri valitsi voittajatarinan.

– Kyseessä on ennen muuta kunnianosoitus gay-asiakaskuntaamme kohtaan. Jokainen rakkaustarina on uniikki ja halusimme rohkaista ihmisiä kertomaan kauniita rakkaustarinoita aikana, jolloin maailmassa tapahtuu kamalia viharikoksia seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Myös yritysmaailman on kannettava vastuunsa tasa-arvon ja ihmisoikeuksien kannattamisessa ja edistämisessä, toimitusjohtaja Katja Warborn totesi.

Syyskuussa oman parisuhteensa naisen kanssa rekisteröivä Katariina suhtautui tehtäväänsä kilpailun kunniatuomarina innolla.

– On mielestäni hienoa ja tärkeää että perinteinen, korkean profiilin yritys kuten Westerback lähtee mukaan viettämään Pride-viikkoa. Toki kirjailijan ominaisuudessa olen tottunut luomaan tarinoita, mutta tässä kilpailussa en arvioi kirjoitustaitoja vaan puhtaasti tunnetta. Nyt jos koskaan tarvitsemme maailmaan rohkaisevia, onnellisia gay-rakkaustarinoita, hän summasi. (Ja valitsi voittajaksi kuulemma tarinan,  joka liippasi lähiten hänen ja Eliyan rakkaustarinaa)

Merja Naumasen Aperidiiva oli loihtinut upeat sateenkaaricupcaket.

Arvostan suuresti kommenttiasi!