Elokuun luottotuotteet!

On aika listata elokuun 5 luottokauneustuotettani. Näillä pärjään arjessa, tai pikemminkin: ILMAN näitä en pärjää arjessa. Toivottavasti sinäkin löydät näistä uuden suosikkisi!

Pikakaunistaja meikin alle. Katastrofipäivän pelastus, halleluja! Ovh 69e.

Mahtava BB-voide, jonka löysin ”vahingossa”, tehdessäni yhteistyötä Avonin kanssa. Iholleni juuri oikea sävy, medium. Sisältää aurinkosuojan 15. Ovh 12,95e.

Kiireisen hiuspäivän pelastus. Kuivashampoo nostaa kampauksen uudelle tasolle ja fiksaa littaantuneen ja likaisen kuontalon kuohkeaksi.  Ovh 19,95e.

Suosikkiluonnonkosmetiikkamerkkini Mádaran ihana piristysruiske suihkuun. Piparminttu stimuloi ja virkistää heti aamusta. Ovh 9,80e.

Kun helteet loppuvat…ja nehän loppuvat. Eli superhyvä itseruskettaja, joka ei ole sieltä halvimmasta päästä, mutta takuulla hintansa väärti. Ei tahmaa, vaahto levittyy luonnollisesti. Tulos tulee esille 3-24 tunnin sisällä. Parabeeniton.

Sitten kun vielä näyttäisi tuolta. Ei vaineskaan, huudetaan kaikki yhteen ääneen: OLEN. TOSI. TYYTYVÄINEN. KROPPAANI. Ja sitten vaan sisäistetään se. Ovh 45,50e. (Cosmo Beauty Awards -voittaja 2104.)

Vastaa