Payot – suoraan Pariisista!

Sellaiset brändit, joilla on taustallaan tarina, jossa on pääosassa vahva nainen, sellaiset ovat minun mieleeni. Sellainen on Payot, ranskalainen laatukosmetiikkamerkki, joka järjesti torstaina tyylikkään lanseeraustilaisuuden Glo Hotellissa. Payotin takaa löytyy tohtori Nadia Payot, joka 1900-luvun alussa omisti lääkärinoppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen.

Nadia Payot:n innovatiivinen ja aikaansa edellä ollut tuotekonsepti sai siis alkunsa Pariisissa 1920-luvun alussa. Hänen elämäntehtäväkseen tuli huolehtia naisten kokonaisvaltaisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista. Place Vendomen läheisyydessä rue Richepansella sekä rue Castiglionella sijainneet hoitolat olivat naisten kauneuden temppeleitä ja siellä syntyivät muun muassa kulttituotteet Creme no2 sekä Nutricia. Tänäkin päivänä Nadia Payot:n rautainen ote sekä täydellinen omistautuminen kauneuden saralle innoittaa luomaan yhä sensoriaalisempia, tehokkaampia ja toimivia tuotteita. Ja tarina jatkuu…

Tänään Payot on selektiivinen ja moderni, maailmallakin hyvin tunnettu kohtuuhintainen kosmetiikkamerkki. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan. Payot-laboratorioissa työskentelee moniosaajien joukko kemian insinööreista farmaseutteihin ja fysioterapeutteihin.  Payot-laboratoriot tutkivat tarkasti jokaisen tuotteen, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Payot lanseerasi torstaina Suomeen  PAYOT UNI SKIN -sarjan, jonka tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Sarja lupaa tasoittaa ja korjata kaikki ihon epätasaisuudet; pigmenttimuutokset, ihonsävyn sameuden ja punoituksen sekä häivyttää jopa vanhoja aknearpia.

Tässä lempparini uudesta sarjasta: Helmiseerumi, joka tuntuu samettiselta iholla ja kiinteyttää, sekä tuo valoa. Helmituote!
Herkullisia sormisyötäviä ja kuplivaa, niistä on mukava torstai-iltapäivä tehty. 
Payotin edustaja Pariisista piti inspiroivan esitelmän tuotteista. 
Payotin Ranskan  sekä Suomen edustus.

UNI SKIN -päivävoide, käy kaikille ihotyypeille, moussemainen koostumus, menee testiin.

Vastaa