Qatar Airways-illallinen Helsingin Kaupungintalossa!

Joskus on ihanaa päästä ihan tavallisena tiistai-iltana nauttimaan upeasta elämyksestä. Seurapiiritoimittajana lähes aina saa vain puolittaisen elämyksen leffan ensi-illoista, ravintolan avajaisista ja muista kinkereistä. Tarkoitan siis sitä, että ihmiset haastatellaan kiireellä ja sitten juostaankin jo koneelle purkamaan. Leffat jäävät miltei aina näkemättä(ainakin sinä iltana) ja illallisshowt nauttimatta. Mutta siitä myös maksetaan rahaa. Se on työtä. Eilen päätin valita toisin ja nauttia ”koko menetetyn rahan edestä”. Eli menin ihan vaan vapaalle. Miinus tietty tämä postaus, mutta kuitenkin. Ja se kannatti.

Lentoyhtiö Qatar Airways lanseerasi siis eilen Suomen-reittinsä ja tekikin sen varsin näyttävästi. Aamupäivällä oli iso tiedotustilaisuus aamiaisineen ja lounaineen Kämpissä. Illalla vuorossa olivat juhlallisuudet Kaupungintalolla. Olin paikalla molemmissa tilaisuuksissa.

Malja Qatar Airwaysille! Sattumoisin lennän ensi kertaa heidän siivillään joulukuussa joulunviettoon Etelä-Afrikkaan.

Lanseeraus oli mahtipontinen, vauraan maan lentoyhtiölle sopiva. Siellä nähtiin muun muassa tanssiesitys, Qatarin mainosvideo sekä Laura Voutilaisen show. Etuimmaisessa pöydässä istui etuoikeutetusti liikenneministeri Anne Berner. (Ei kuvassa).


Kutsuvieraat olivat A-luokkaa. Kuvassa jalkapalloilija Sami Hyypiä Susanna-vaimonsa kanssa. 
Mikael ja Metti Forssell pääsivät lentoemojen kanssa yhteiskuvaan punaisella matolla.


Illan juonsivat hurmaavat Vappu Pimiä ja Sebastian Rejman.


Pakollinen vessaselfie. Mekko on Michael Korsin ja bolero vintageliikkeestä Marbellasta.


Pöydässä oli meze-suupaloja ja nautimme kolmen ruokalajin illallisen viineineen. 
Valot olivat mietitty viimeisen päälle ja ruokakin näytti eri valaistuksessa hassulta. (Maistui hyvältä). 
Illan huipensi arvonta, jossa useampi paikalla ollut voitti lientolipun minne vain maailmassa. Ja osa myös business-luokkaan, mikä Qatarilla onkin maailman paras, kuulemma. Onnetar ei suosinut meitä tällä kertaa, mutta onneksi on liput taskussa jo omasta takaa.


Mekin hehkuimme pinkkeinä kollegani ja ystäväni Virpi Valtosen kanssa. Hauskaa oli!

Arvostan suuresti kommenttiasi!