Uudet kynnet 3D-kukkasella plus Blog Awards -ehdokkuus!

Sain taas uudet syyskynnet luottopaikassani Za-Za-Studiolla Fredrikinkadulla. Tällä kertaa sain myös 3D-kukkaset molempiin nimettömiin. Ne maksavat 5e/kynsi, mutta olin  tällä kertaa 3D-harjoituskappaleena ja sain kukkaset ilmaiseksi(kynsiä en). Muuten uudet rakennekynnet maksavat tuolla vain 55e, mikä on superhalpa hinta laadukkaasta työstä, vinkvink. Kynnet kestävät ainakin 3 viikkoa, ennen kuin pitää mennä ekaan  huoltoon. Paikassa tehdään myös ripsiä, hiuksia ja ihania jalkahoitoja, joten nyt kaikki mars hemmottelemaan itseänne! Itse ainakin laitan kaiken ylimääräisen itseni hemmotteluun, se on kuin pistäisi rahaa pankkiin! Ja sitten huudetaan yhteen ääneen: Mitä me ollaan? -Naisia! Mitä me halutaan? – Ei me tiedetä! Milloin me halutaan se? -Heti! 

3D-kynsikoristelu on tuollainen hieman ulkoneva. Kaunis joka tapauksessa. Hän siis maalaa ne käsin suoraan kynteen. Valmiitakin koristeita on saatavilla.

Ja sitten maailman jännittävin juttu: Olen ensi kertaa ehdolla Inspiration Blog Awards -kilpailussa! Joten tarvitsen äänesi! Äänestys on nyt käynnissä: Käy klikkaamassa oikealla olevaa banneria ja olet mukana mahtavien tuotepalkintojen arvonnassa. Kiitän nöyrästi jo etukäteen.

Vastaa