Bollinger-bileissä (ja Jenni Vartiaisen yksityiskeikalla) hotelli Clarionissa!!!

Jos saa kutsun cocktailtilaisuuteen upouuden Clarion-hotellin 16. kerroksen Sky Roomiin ja kerrotaan, että paikalla saa nauttia maailman parhaan Bollinger-samppanjan lisäksi Jenni Vartiaisen yksityiskeikasta, niin ei ole kauhean vaikeaa suostua, vaikka olisikin ihan tavallinen tiistai seuraavan päivän aikaisine herätyksineen. Hotellin virallisia avajaisia vietettiin eilen torstaina, mutta nämä bileet olivat siis Bollingerin ja Clarionin yhteistyössä järkkäämät prepartyt.

Paikalla oli runsaasti tuttuja kasvoja ja James Bondin tunnarit soivat hämyisessä Sky Roomissa. Maisemat Jätkäsaaren uudenkarheassa tornihotellissa olivat huikeat ja suosittelenkin käymistä siellä drinksuilla jo ihan maisemien ja ylellisen tunnelman takia. Hotelli vaikuttaa todella korkealaatuiselta ja on sisustettu kauniisti pohjoismaista designia kunnioittaen. Hotellin omistaa norjalainen ketju, jonka pääsijoittaja Petter Stordalen on varsinainen showmies ja rokkitähti. Eilen pidetyissä avajaisissa hän esimerkiksi kiipeili hotellin 78 metriä korkeaa seinää pitkin kuin hämähäkkimies. Semmoinen Petteri. Melkoista heittäytymistä, sanon minä!


Tähän sopii Lilly Bollingerin legendaarinen lauselma samppanjan juonnista(vapaa käännös): 


Juon samppanjaa ollessani onnellinen ja ollessani surullinen. Joskus juon sitä ollessani yksin, seurassa sen juominen on suorastaan pakollista. Maistelen sitä, kun en ole nälkäinen ja juon silloin, kun olen. Muutoin en koskaan kajoa siihen, paitsi kun minulla on jano. 


Allekirjoitan täysin! Ihanaa viikonloppua kaikille!


Kuvat, (paitsi ensimmäinen) Dorit Salutskij

Minä ja toimittajakollegani Virpi Valtonen kattojen yllä. 

Samppis ei loppunut kesken, mutta tilaisuus kesti vain kaksi ihanaa tuntia 19-21.

Bondin juhlajuomaa hyllyissä.

Lääkäri-kirjailija Emilia Vuorisalmi ja Spalt Pr:n Siru Palmroos.

Dj-neidot miksauspöydän takana.

Lasit täyttyivät pyytämättä.

Suupaloina oli vuohenjuusto-hunajaleipiä, nam! 
Jenni vetää tunteella kappaletta Missä muruseni on.

Jennin mekko Tiia Vanhatapio.

Vastaa