Syksyn kehystrendit!

Jos kehystrendit kiinnostavat, niin vinkkaan uudesta sivustosta: TrendWalk on Instrumentariumin tyylisivusto, jossa jaetaan inspiraatiota sekä esitellään kiinnostavimpia tyylejä. Sivustolla ajankohtaisia trendi-ilmiöitä ja persoonallisia tyylejä lähestytään kiinnostavien ihmisten kautta. Esimerkiksi lokakuussa lanseerattiin tubesarja, jossa seurataan kolmen Suomen ykkösbloggaajaan matkaa maailman isoimmassa muotitapahtumassa eli Euroopan muotiviikoilla. Bloggaajien tehtävänä oli spottailla kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat trendit. Tyylibloggaaja Kira Kosonen valloitti Lontoon, muotibloggaaja Uino ihastutti Milanossa ja lifestylebloggaaja MouMou hurmasi pariisittarena.  Sisällöt ovat löydettävissä hashtagilla #instrutrendwalk tai voit käydä tsekkaamassa ne täältä. Kävin itsekin viime lauantaina Blogger´s Inspiration Dayn yhteydessä Instrun pisteellä ja poseerasin sikamakeissa Burberryn aseissa. Helsingissä esimerkiksi Stokkalla on iso Instrun myymälä, jossa on hyvät valikoimat ihania kehyksiä.

Syksyn kehystrendejä ovat muun muassa kasari, ysäri, yksilöllisyys ja asusteilla leikittely sekä kissamaisuus. Oma suosikkini on juuri tuo kissamaisuus(rakastan katteja!) yhdistettynä klassiseen pukeutumistyyliin tai vaikka leopardikuvioon, joka on yksi syksyn ja talven taas palaava hittikuosi ja sopii kaikenikäisille. Lisää kehystrendeistä voit lukea täältä. Ja naisten silmälasivalikoiman löydät täältä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.

Itseäni noista kolmesta muotikaupungista inspiroi eniten Pariisi, koska se vain on maailman kaunein kaupunki(Ja Chanelin kotikaupunki). Kuva:  Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography


Vastaa