Tyylitsekkaus: Sara La Fountain!

Pitkästä aikaa tein tyylitsekin ja kohteena on tällä kertaa hurmaava kokki ja ruokakirjailija Sara La Fountain, joka valittiin vuoden 2012 parhaaksi naispukeutujaksi Elle Style Awards -gaalassa. Näin hän kuvailee tyyliään:

Tyylini kulmakivet: Olen ehdoton fiilispukeutuja, Välillä haluan olla rento rokkimimmi. mutta toisinaan laittaudun pitkän kaavan kautta. Tyylini on sekoitus rokkihenkisyyttä, boho chic -hippivaikutteita sekä ideoita 70- ja 80-luvulta. Vaatteessa pitää olla ideaa. Tykkään rajuista kontrasteista ja moderneista leikkauksista sekä paljeteista ja hapsuista. 


Näin tyylini on muuttunut: Kun ikää on tullut, ovat puhtaus ja yksinkertaisuus nousseet myös tärkeiksi. Pidän koruista ja asusteista, mutta kokonaisuuden on oltava simppeli. Kun on paljon palavereita, silloin suosin bisneslookia.


Näin shoppailen: 

Yhdistelen kalliimpia brändejä ketjuliikkeiden valikoimiin. Ostan vaatteita paljon ulkomailta ja netistä. Ulkomaisista merkeistä suosikkejani ovat Haute Hippie, Balmain, Black Milk, Alexander Wang, Isabel Marant ja Wildfox ja Furla. Shoppailen paljon myös H&M:ltä, Zarasta ja Gina Tricot’sta. Ne aistivat hyvin kauden trendit, mutta vaatteet ovat edullisia.

Oma juttu: Tykkään tuunata todella paljon, koska sillä saa vaatetukseen oman pienen silauksen. Erästä ohjelmaani varten revint farkkuihin reikiä ja laitoin niihin niittejä ja hakaneuloja, sekä koristelin niitä kynsilakoilla ja tekemällä paikkoja. Tuunaaminen ei maksa paljoan ja sillä voi tuoda oman persoonallisuuden mukaan. Se voi olla vain joku ihan pieni nyanssi. Koska kokkaan niin paljon, en yleensä panosta kynsilakkoihin.


Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Jotain liian lyhyttä ja kireää.

Bollingerin tilaisuudessa kuvatulla Saralla on yllään Jenkeistä löydetty mekko. Olalla keikkuu Furlan turkissomisteinen laukku, joka ei valitettavasti rajauksen vuoksi näy kuvassa. Kuva: Sakari Majantie.

Arvostan suuresti kommenttiasi!