JOULUKALENTERI: 9.luukku!

Kiireiden keskellä heräsin joulukalenteriajatukseen viikon myöhässä(tai siis idea oli olemassa, mutta toteutus viivästyi). Ajattelin siis esitellä yhden luottotuotteeni kerran päivässä jouluaattoon saakka. Nyt kun startataan luukusta 9, niin ehditään vielä esitellä 15 huipputuotetta ennen joulua. Miltäs kuulostaa? Aloitan Lumenen uudesta Invisible illumination -sarjasta, josta löytyy aivan fantastinen beauty serum, seerumi. Ovh n.30e. 

Lupaus: Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa
heijastavia sävypigmenttejä sisältävä höyhenenkevyt koostumus saa ihon
näyttämään luonnollisen hehkuvalta ja viimeistellyltä. Seerumi on kuin kevyt ja hoitava meikkihuntu
iholle: se tasoittaa ihon pinnan tasaiseksi sulautuen kauniisti ihoon omaan
sävyyn. Seerumin luonnollisen pehmeä, neutraali sävy antaa ihon oman sävyn
kuultaa läpi. Ohuen koostumuksensa ansiosta tuotetta voi myös kerrostaa hieman
peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Oma kokemus: Sarjan tuotteita ei turhaan ole hypetetty, sillä ne todella ovat sitä. Unelmankevyt seerumi kestää kasvoilla hyvin koko päivän. Olen monella työkeikalla ihmetellyt, miten meikki vielä kotiin palatessa näyttää yhtä hehkeältä. Seerumia on helppoa ja hygieenistä annostella kasvoille suoraan pipetillä. Iho jää ihanan pehmeän tuntuiseksi ja tuntuu edelleen omalta iholta ilman paksua tököttikerrosta. Universaali sävy sopii jokaiselle ihosävylle ja itselläni se ainakin sulautui omaan ihonväriin täydellisesti. Olen aina ihmetellyt näitä universaaleja sävyjä, joiden mainostetaan sopivan kaikille, mutta ainakin tässä tapauksessa ammattilaiset osaavat tämänkin tempun.

Uudistunut Lumene ei halua kenenkään peittävän kauneuttaan, vaan filosofian keskeisin sanoma on luonnonkauneuden korostaminen. Lumenen uusiksi kasvoiksi on valittu huippumalli Suvi Riggs (ent. Koponen) ja Anna Piirainen. Lumenen kauneuslähettiläänä toimii huippunainen Mariela Sarkima.

Vastaa