JOULUKALENTERI: 10. Luukku!

Hyvän hiusöljyn löytäminen varsinkin näin talvisaikaan on aina haasteellista. Itse vaadin omalta hiusöljyltäni ainakin seuraavia ominaisuuksia:

– Se valmistelee hiukset ennen pesua.
– Se suojaa ne sampoopesun jälkeen.
– Se silottaa föönauksen jälkeen.
– Se antaa kiiltoa kuiville hiuksille.

Avaan nyt joulukalenterin 10.luukun ja esittelen Wellan SP Luxe oil -eliksiirin. 

Lupaus: 

– Jälleenrakentava eliksiiri tuo hiuksiin uutta rakennetta. 

– Argania-, jojoba-, ja manteliöljyä sisältävä sekoitus imeytyy hiusten rakenteeseen ja muuttaa sen sisältä käsin, suojaten keratiinia.

Käyttö: 

Pumppaa 1-2 annosta ja levitä kaikkialle hiuksiin saadaksesi välittömän sileyden, joka kestää. Käytä joko märkiin tai kuiviin hiuksiin.

Oma kokemus: Tämä on kohdallani ensimmäinen öljy, joka ei tee hiuksista yhtään raskaita/öljyisiä ja sitä voi tosiaan levittää kaikkialle(ei nyt ehkä ihan juureen kannata). Upea koostumus ja plussaa miellyttävästä tuoksusta, joka ei jää nenään leijumaan. Saa kampaamoista ja esim. Sokoksen verkkokaupasta. Ovh 29.90e.

Luonnonkiharaan ja karheaan hiuslaatuuni öljyt ovat arjen pelastus. Sipaisen vain latvoihin öljyä ja tukka kiiltaa terveenä ja elinvoimaisena.

Pari faktaa:


1. Öljyt sopivat kaikille hiustyypeille:

Öljy silottaa luonnonkiharan ja karhean tukan ja saa värjätyt hiukset loistamaan. Pitkässä tukassa se helpottaa takkujen selvittämistä ja harjaamista. Hennotkin hiukset hyötyvät öljystä, sillä se kosteuttaa hiuksia ja vähentää sähköistymistä.

2. Näin niitä käytetään:

Sitä voi käyttää ennen sampoopesua tai sen jälkeen. Levitä kuivaan tukkaan, erityisesti latvoihin, tilkka öljyä vartti ennen pesua. Näin öljy ehtii vaikuttaa kunnolla, jolloin se hoitaa hiuksia ja suojaa niitä pesun aikana. Voit myös sekoittaa sitä sampoon tai hoitoaineen joukkoon, jolloin tuotteesta tulee hoitavampi. Öljy on mainio latvahoitoaine, kun sitä laittaa pyyhekuivaan tukkaan.  

Öljy ei ole samanlainen muotoilutuote kuin esimerkiksi muotovaahto. Sitä voi kuitenkin laittaa hiuksiin ennen varsinaista muotoilutuotetta, jolloin vaahto tai vaha levittyvät tasaisemmin. Öljyä voi myös lisätä muotoilutuotteen joukkoon tuomaan pehmeyttä. Viimeistelyvaiheessa pieni määrä öljyä tuo hiuksiin kiiltoa ja kimmoisuutta. 


Vastaa