JOULUKALENTERI: 11. luukku!

On ihana aurinkoinen sunnuntai. Saara Aalto pääsi eilen illalla X-Factorin finaaliin, tänään on tyttäreni 9-vuotissynttärit ja on myös aika avata joulukalenterin 11.luukku. Sieltähän paljastuu Balmuirin ylellinen Mountains-käsivoide. 

Niille, jotka eivät vielä tiedä, kerrottakoon, että Balmuir on suomalainen vauhdilla kasvava perheyritys, joka on
perustettu 2007. Moni luulee sitä ulkomaalaiseksi, koska he ovat onnistuneet luomaan niin kansainvälisen ja laadukkaan brändin.
Mutta on kuulkaa ehtaa oululaista osaamista(kuten Saara Aaltokin)!

Merkistä on kehittynyt luksus lifestyle brändi, jonka
tuotteet tehdään huippumateriaaleista käsin pienissä tuotantoerissä. Vuosi sitten he lanseerasivat myös saippuat ja käsi- ja vartalovoiteet.

Hyvä käsivoide on kullanarvoinen kumppani pakkaspäiviin, kun iho kuivuu ja kiristää. Tämä tuote on kaunis katsella ja hoitaa hommansa.

Luonnonmukainen, ekosertifioitu käsivoide hoitaa ja ravitsee käsien ihoa syvältä sekä jättää sen pehmeäksi. Tasapainoinen koostumus kosteuttaa ja tuottaa virkistävän aromaattisen elämyksen. Voide sisältää puhdasta ruusuvettä sekä suojaavaa pellavansiemen- ja kehäkukkauutetta. Plussana kukkaistuoksu, jossa tuntuu myös syvempi sitruksenvihreä häivähdys, joka hemmottelee aisteja ja vaikuttaa aromaterapeuttisesti. Imeytyy nopeasti ja on pakattu suureen, kauniiseen pumppupulloon. Vegaaninen tuote. Pakkauskoko 300ml, 26e.

Tämä ihana ylellisyys koristaa kylpyhuonettani ja lisään sitä joka kerta kädet pestyäni. Mieto tuoksu on miellyttävä ja kädet tulevat pehmeiksi kuin vauvan peppu.

Vastaa