JOULUKALENTERI: 12. luukku!

Hiukset ikääntyvät siinä missä ihokin.Perintögeenien ja hormonitason muutokset ovat yksilöllisiä ja alkavat vaikuttaa hiuksissa noin 30-vuotiaana. Muutokset huomaa viimeistään menopaussin ja estrogeenin vähentymisen myötä. Iän myötä hiuspohjan karvatupet surkastuvat vähitellen. Pienentyneestä karvatupesta kasvavat hiukset ovat ohuempia ja hennompia kuin nuoruusvuosina. Eikö kuulostakin ihanalta, taas jotain uutta, mitä vanhemisen myötä odottaa? Argh! Talvihiuksia kannattaa muuten kaiken ikäisten hoitaa huolella, etteivät ne sähköisty ja katkeile.

On siis maanantai ja aika avata joulukalenterin 12. luukku. Sieltä paljastuu tuotepari, jotka toimivat yhdessä parhaiten, siksi esittelen ne yhdessä. Alterna Caviar anti-aging -shampoo ja hoitis nimensä mukaisesti sisältävät aitoa kaviaaria, joten ne eivät ole halvimmasta päästä, mutta hemmottelevat hiuksiasi varmasti. Ovh kummallekin on 25-30 euron välimaastossa. Purkki (250ml) kestää pitkään päivittäisessäkin käytössä. Tuoksu on ylellinen ja itse laitan hoitsikan päähän yleensä saunaan, jolloin vaikutus tehostuu. Tuotteita myyvät useat kampaamot ja verkkokaupat, kuten Id Hair.

Shampoo ja hoitoaine tuuheuttavat ja kosteuttavat hiuksia sekä suojaavat hiusväriä.  Color Hold® UV+ -teknologian ansiosta ne hiuksia auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuotteet eivät sisällä sulfaattia eivätkä parabeeneja.

Vastaa