JOULUKALENTERI: Luukut 17 ja 18!

Heippa ja ensinnäkin suuret pahoittelut etten ehtinyt avata  tämän päiväistä luukkua aiemmin. Lensin nimittäin tänä aamuna Kapkaupunkiin miltei vuorokauden matkan jälkeen, eikä missään vaiheessa ollut tilaisuutta tai nettiyhteyttä päivittää blogia. Nyt olemme täällä asunnollamme Waterfront Villagessa ja saimme netin vihdoin toimimaan. Ajattelin avata samalla myös huomisen luukun, koska tuotteet kuuluvat samaan sarjaan, eli tarkoitan kotimaisia Arbutin luonnonkosmetiikkatuotteita.

Arbutinin ydin ja vahvuus ovat Lapin superyrteissä. Tuotteisiin käytettävien kasvien luonnonmukaiset tehoaineet ovat samalla puolustusaseita. Lapin luonnonkasvit tuottavat niitä menestyäkseen arktisissa oloissa – jopa viisikertaisesti etelän kasveihin verrattuna. Lapin yrtit ovatkin viisi kertaa tehokkaampia superyrttejä, sanoo tuotteita valmistava Detria. Lisätietoa täältä.

Luukusta 17 paljastuvat Arbutin-kapselit: Kauneuskapseli ja vastustuskyvyn puolustaja. 19.90e/kpl.
Ja luukusta 18 tulevat Arbutin seerumi 34,90e, ja kasvovoide 24.90e, jotka toimivat parhaiten yhdessä. Molemmat sisältävät kotimaista pakurikääpää. Seerumi on mukana täällä matkallakin.

Vastaa