Helsinki City Run-info ja meitsi osallistumassa juoksukouluun(ensimmäistä kertaa elämässä!)

Olen aina vihannut juoksemista. Siis en inhonnut, vaan vihannut. Se ei ole juttuni, kuten eivät ole muutkaan kestävyyslajit. Olen keski-ikäinen laiskanpulskea naisenkuvatus! Pitäisi ja pitäisi päästä kuntoon, mutta tuo pöydällä nököttävä laskiaispulla houkuttaa enemmän. Ikuisia kuntokuurin epäonnistuneita aloitusyrityksiä, kunnes lopulta luovutin. Annoin itseni mennä ja lösähtää. Keski-ikäistyä. Toki liikun ja pidän huolta kunnostani, mutta en tee sitä enää hampaat irvessä, vaan itseäni kuunnellen. Olen vaihtanut jo aikapäivää sitten raastavat bodypumpit lempeään pilatekseen ja pitkiin kävelylenkkeihin. Kerran viikossa käyn vatsa/coretreenissä, jotta korsetti ja ryhti pysyvät kunnossa. Joskus pari-kolmekymppisenä juoksin pakonomaisesti jumpissa joka päivä. Olinkin silloisen Fitness-lehden kansikuvatyttönä ja muutenkin aivan liian laiha ja syömishäiriöinen. Mutta siitä ehkä joskus myöhemmin. Kun siis iän myötä olen päässyt tämän fitnessasian kanssa tasapainoon, on hötkyily vähentynyt.

Siksipä yllätin itsenikin ilmoittautuessani tiistaina jossain mielenhäiriössä HCR:n juoksukouluun. JUOKSUKOULUUN!

KUN ei ole pakko.  KOSKA itse kestän peilikuvaani tällaisena. Ja koska mieheni rakastaa minua tällaisena. KOSKA elämä on lyhyt. No niin, onnistuin puhumaan itseni ulos koko juoksukouluhömpötyksestä.

Ei vaan, olen luvannut mennä kokeilemaan. Helsinki City Runia, eli puolimaratonia en kuitenkaan lupaa juosta, kävellä kyllä. Ja tennishullu mieheni ilmoitti minut naisten kisoihin keväällä, joten tennistäkin tulee pelattua. Mutta se on hauskaa, koska siinä voi voittaa ja kehittyä koko ajan paremmaksi. Juoksusta saa varmaan mielettömät kiksit, kun siihen pääsee sisälle ja siitä oppii nauttimaan. Kaikki lajit eivät sovi kaikille. Juoskaa te, mä pelaan tennistä. Mutta lupaan käydä kuuliaisesti juoksukoulun ja antaa sillekin elämässäni vielä yhden mahdollisuuden.

Tiistaina siis lanseerattiin toukokuussa juostava Helsinki City Run-puolimaratoni ja tupa oli täynnä sporttisia julkkiksia.

Miss Helsinki Sephora Ikalaba. 
Huippumalli haussa -ohjelman tuomari Juri Silvennoinen sekä ruokayrittäjä Teresa Välimäki. 
Näyttelijä-bloggaaja Mia Ehrnrooth.

Ex-malli Kalle Kuvaja ja juontajavaimo Joanna Kuvaja.

Glon pikkupurtavia.

Tunnelma oli tiivis.

Salkkaritähdet Janne Saarinen ja Monika Lindeman.

Mentalisti Noora Karma.

Urheilukasvot Heidi Suomi ja Riikka Lehtonen.

Kuvat @onevisionfi

Vastaa