Ihonhoitosarja koko perheelle!

Jos kaipaat edullista, mutta superhyvää vartalonhoitosarjaa, niin suosittelen ehdottomasti Avon Carea. Sarjasta löytyy laadukkaat käsivoiteet sekä vartalovoiteet. Siihen kuuluu myös puhdistustuotteita, huulivoiteita, yleisvoiteita ja kasvovoiteita.

Tuotteet maksavat vähän päälle eurosta alle viiteen euroon.  Uusimpana ovat kaura-kamomilla-tuotteet, josta löytyy käsivoide, vartalovoide, kasvovoide, puhdistusgeeli ja yleisvoide.
Niihin olen hurahtanut nyt toden teolla. Ja nämä hellävaraiset ja riittoisat tuotteet sopivat koko perheelle. Myös omalle 9-vuotiaalle tytölleni, jolla on atooppinen iho.

Avonin tuotteita voi tilata itse osoitteessa avon.fi tai sitten lähimmän konsultin kautta. (Ohjeet sivulla). Enkä siis itse ole Avonin konsultti, toim.huom. Vinkkaan vaan kanssasiskoille hyvistä tuotteista. 🙂

Tykkään yhdistelmätuotteista ja jumppakassiin hulahtivat heti tuo 100 ml kasvovoide sekä 200 ml puhdistus-kasvovoide, jolla meikin saa kätevästi poistettua vaikka suihkussa.
Tuotteiden koostumus ja tuoksu ovat miellyttävät ja imeytyminen huippuluokkaa. Koko perheen yleisvoide kauralla ja kamomillalla 400 ml 3.95e. Avonin nettikaupassa.

 

Vastaa