Kohtasin idolini Kultainen Venla -gaalassa!

Huikean hauska ilta oli taas työtehtävissä Kultainen Venla-gaalassa. Ehdin poseerata myös itse yhdessä erittäin tärkeässä selfiessä. Kohtasin nimittäin idolini Jenny Lehtisen, joka tunnetaan Marja Hintikka Live -ohjelmasta ja netissä pyörivästä huippusuositusta Jenny ja Läskimyytinmurtajat -konseptista. Olen ohimennen tavannut Jennyn aiemminkin, mutta nyt haastattelun lomassa ehdin saada hänestä enemmän fiiliksiä. Kemiamme kohtasivat todella hienosti ja tuntui, että tässä on ihminen, jonka kanssa hengailisi mielellään vapaa-ajallakin. Niin oma itsensä, huumorintajuinen ja osaa nauraa mokilleen. Jennyltä tulee myös oma ohjelma tänä vuonna, mutta siitä tiedotetaan erikseen. Ja Jeny sanoi myös jotain ikimuistoista. Hänen unelmansa on, että jokainen tässä maailmassa saisi olla oma itsensä. Ettei pistettäisi mihinkään muottiin. Jennyllä on adhd, joten hän tietää, mistä puhuu. Ja minulla on erityislapsi, joten tiedän myös.

Muutenkin ilta oli upea ja tunnelma lämmin, vaikka omalta osaltani se päättyikin ajoissa. Tv-lähetyksestä on tullut aika paljon kritiikkiä siitä, että se olisi ollut jotenkin sekava ja täynnä mokia. No, en ota kantaa, sanonpa vain, että paikan päällä oli huipputunnelma, harmi, jos se ei välittynyt kotikatsomoon! Tänä vuonna suoran lähetyksen hoiti Yle, viime vuonna Maikkari.

Kadonneen jäljillä -jengi. Kuva: Televisioakatemia ry.

Tässä voittajat:
Sorjonen palkittiin kolmessa eri kategoriassa ja Syke voitti yleisöäänestyksen vuoden parhaana tv-ohjelmana. 

Yle TV1 -kanavan Sorjonen palkittiin parhaana draamasarjana. Lisäksi Sorjosen pääosista Ville Virtanen sai parhaan miesnäyttelijän palkinnon ja Anu Sinisalo parhaan naisnäyttelijän palkinnon. Sarjan ovat ohjanneet Miikko Oikkonen, Jyri Kähönen ja Juuso Syrjä, ja sen ovat käsikirjoittaneet Miikko Oikkonen, Atro Lahtela, Matti Laine ja Antti Pesonen. Tuotanto Fisher King Production.

Sali minuuttia ennen suoraa lähetystä.  Kuva Televisioakatemia ry.


Armanin jengi. Siinä toinen symppis. Kuva Televisioakatemia ry.

Marja Hintikka Live palkittiin vuoden parhaana keskusteluohjelmana. Yle TV2 -kanavalla esitetyssä ohjelmassa Marja Hintikan lisäksi juontajina toimivat Jenny Lehtinen ja Heikki Soini. Tuotanto Yle Asia.

Parhaan komedia- ja sketsiohjelman pystin vei Jukka Lindströmin isännöimä Noin viikon uutiset.
Yle TV2 -kanavalla esitettävän sarjan käsikirjoituksesta vastaavat itse Jukka Lindström sekä Tommi Tuominen, Anders Helenius, Teemu Vesterinen, Ida Grönlund, Tomi Haustola ja Yasir Gaily. Tuotanto Yle Kulttuuri.

Yle TV2 -kanavan kotimainen draama Sekasin voitti vuoden parhaan lasten- ja nuortenohjelman palkinnon. Sarjan on ohjannut Teemu Nikki ja käsikirjoittajana/tuottajana toimi Jani Pösö. Sarjan on tuottanut yhteistyössä Ylen kanssa It’s Alive Films.

SuomiLOVEn kolmas tuotantokausi palkittiin parhaana musiikkiviihdeohjelmana. Sarjan ovat ohjanneet sekä käsikirjoittaneet Aleksi Sariola ja Mika Kurvinen. Yle TV1 -kanavalla esitetyn ohjelman musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä LOVEband, johtajanaan Ako Kiiski. Juontajina toimivat Marja Hintikka ja Ilkka Villi. Tuotanto Warner Bros. International Television Production Finland Oy.

Yle TV2 -kanavan dokumentaarinen viihdeohjelma Sohvaperunat palkittiin vuoden parhaana viihdeohjelmana. Sarjan on tuottanut Endemol Shine Finland Oy.

Vuoden käsikirjoittajan palkinto ojennettiin Tiina Lymille Yle TV1 -kanavan Kotikatsomon Kohtuuttomuuksia -sarjasta. Kohtuuttomuuksia on Tiina Lymin ensimmäinen käsikirjoitustyö televisioon.

Yleisö valitsi vuoden parhaaksi tv-ohjelmaksi Syke-draamasarjan. Sarjan pääkäsikirjoittajana toimi Petja Peltomaa ja ohjaus on Taavi Vartian käsialaa. Tuotanto Yellow Film & TV Oy.


Ylen uutislukijana pitkän uran tehnyt Arvi Lind vastaanotti gaalassa elämäntyöpalkinnon.

Ystäväni Onervan kanssa juhlahumussa. Hän on MTV3:n tuottaja.

Bachelor-sarjan naisetkin oli kutsuttu.

Upea Krista Siegfrids.

Yksi illan voittajista, the Jenny Lehtinen. Kemiamme kohtasivat hienosti.

Upeat näyttelijät Tiina Lymi ja Elina Knihtilä. Tiina voitti vuoden käsikirjoittajan pystin. Naiset ovat käsikirjoittaneen palkittua Kohtuuttomuuksia -sarjaa yhdessä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!