Matkamessujen Pink Island ILO-juhlissa ilotytön kanssa!

Olipas huippu ilta eilen  Matkamessuilla. Flunssaa uhmaten menin, koska tiesin, että täältä jos jostain saan hyvän fiiliksen ja hymyn huulille harmaana talvipäivänä. Matkamessujen Pink Island ILO-party -kutsuvierasjuhlat olivat siis kyseessä. Pink Island on HLBT-matkailulle omistettu oma alue. Hienoa, että matkamessut arvostaa erilaisuutta ja tasa-arvoa. Samalla tsekkasin muun Matkamessujen ammattilaispäivän annin.

Ilta oli nimensä veroinen. Iloisia ihmisiä ja naurua riitti. 


VIP-juhlissa tapasin Westerbackille upean ILO / SUOMI 100 -korusarjan suunnitelleen Aira Samulinin sekä messujen Pink Island -emäntä Mega Paulan. Ja tästä tämä ilotyttö-otsikko tuli: Mega Paula keksi loistojuonnon, jolla esitteli Airan: ”Kaikki tuntevat Airan, mutta harva tietää, että hän on sitten 90-vuotiaana ryhtynyt ilotytöksi….” Ja yleisö ulvoi naurusta. Aira ei tästä tietenkään hämmentynyt, vaan totesi olleensa iloinen jo heti synnyttyään. Ja lisäsi, että positiivisuudella on valtava voima ja että tanssi on parasta aivolääkettä. Totta turisi!Aira on meidän suomalaisten ikioma ilonlähettiläs, joka täyttää helmikuussa 90-vuotta. Hän on uskomattomassa kunnossa ikäisekseen. Jos itse vaikka 70-vuotiaana olsi puoliksikaan niin hyvässä hapessa, niin se olisi jo saavutus. Olen ennenkin todennut, että Aira on parasta bileseuraa ja tämä pitää edelleen paikkansa! Mitä tapahtuu, kun Airaa ei joskus enää ole, en uskalla edes ajatella. Niin ison aukon hän jättää meille tavallisille tallaajille lähtiessään joskus ilahduttamaan väkeä taivaan tanssiaisiin.

Ps. Mars Matkamessuille! Avoinna tänään pe 10-20, la-su 10-18. Upeat kuvat(paitsi selfien Megan kanssa) otti Atte Kajova.

Aira villitsee kansaa. 
Kaikki haluavat selfien Airan kanssa.
Koska itselläni on jo noin sata selfietä Airan kanssa, niin otin yhden Megan kanssa vaihteeksi.

 Drag Show Artist -voittaja Jere Sivonen vauhdissa.

Sateenkaariväkeä ja joku yksisarvinen.

UMK-ilmiö Club la Persé esiintyi myös juhlissa.

Laulajat Sonja Lumme ja Meiju Suvas nauttivat tunnelmasta.

Aira ja hänen suloinen lapsenlapsenlapsensa Sienna, joka käy samaa koulua Lumi-tyttöni kanssa. Lapsenlapsenlapsilleen Aira on ylämummo.

Illan aikana aikana maisteltiin Aperidiivan herkkuja sekä Barefoot-kuohuviiniä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!