Saara Aallon privakeikalla tiistaina!

Tiistaina tapasin Saara Aallon, josta tein juttua Me Naisiin. Huippulahjakas Saara ollut koko julkisen uransa ajan erittäin jalat maassa, sydämellinen oululaistyttö, joka ei ole kadottanut edes sympaattista murretta puheestaan. Saara säteilee aina positiivista energiaa ja saa ihmiset ympärillään tunteman itsensä tärkeiksi. Hän kohtaa faninsa kaikissa tilanteissa ja antaa palan itsestään jokaiselle. Se onkin suuren taiteilijan merkki. Joka tapauksessa tuo omistautuminen voi pidemmän päälle kuluttaa ihmisen loppuun ja Saara on joskus puhunutkin loppuunpalamisestaan. Tapasin eilen myös ihanan ja viisaan Aira Samulinin, joka muistutti Saaraa kahden kesken juuri tämän asian tärkeydestä. Että uupumus voi iskeä, vaikka tekisikin työtä, jota rakastaa. Ah, Aira! Siinä toinen idolini tässä maailmassa. Hänestä lisää syntymäpäivien alla. Aira nimittäin täyttää helmikuussa huimat 90 vuotta ja hänen synttäreitään vietetään koko vuoden ajan. Mutta takaisin Saaraan: Huomasin hänen poikkeukselliset kykynsä heti, kun hän ensimmäiset kerrat telkkarissa esiintyi. Suomi oli liian pieni hänen kaltaiselleen suurien areenojen tähdelle, joten nyt on hänen aikansa loistaa! Tiistaina Saara kävi siis ilahduttamassa meitä suomalaisia Stockmannilla, jossa hän ensin jakoi nimmareita Westerbackin myymälässä alakerrassa ja sitten saapui kahdeksannen kerroksen samppanjabaariin, jossa oli ekslusiivinen Vip-tilaisuus. Paikalla oli muun muassa Raymond Weil -kellomerkin toimitusjohtaja Sveitsistä. Hän julkisti kellomerkin huikean yhteistyön Saaran kanssa. He halusivat juuri Saaran uuden kellobrändinsä mainoskasvoksi. Kaikki tämä on Britannian X Factorin ansiota. Ja me seurapiiritoimittajat saimme nauttia jälleen kerran elämyksellisestä työkeikasta. Saara nimittäin lauloi kaksi biisiä kitaran säestyksellä. Sian Chandelierin(kylmät väreet) ja teemaan sopivan Bond-tunnarin Diamonds are forever.

Kuvat selfietä lukuunottamatta otti huippukuvaaja Atte Kajova.

Sain ripauksen Saaran tähtipölystä, kun pääsin selfieen hänen kanssaan.

Saara teki nämä lapset todella iloiseksi. He pääsivät moikkaamaan Saaraa pikaisesti, koska cocktailtilaisuus oli vain aikuisille.

Ennen yläkerran tilaisuutta Saara jakoi nimmareita 1. kerroksen Westerbackin myymälässä.

Kaksi ihanaa ja valovoimaista. Michael Monroe oli Saaran valmentaja TVOF -kisassa ja uskonut tyttöön alusta saakka.

Kuvassa multitaskaan samppislasin, iphonen ja nauhurin ristitulessa. Mikään ei pudonnut, kastunut tai mennyt rikki. Hyvä mä!

Ja sitten hikinen haastattelusessio. Samppanjabaari oli tupaten täynnä ja kaikki halusivat lähinnä selfiet Saaran kanssa, joten työnteko oli hitusen haastavaa. Onneksi me toimittajat olemme nähneet kaiken ja osaamme käyttää kyynärpäätaktiikkaa tarvittaessa.

Vastaa