A. Tillanderin julkkishyväntekeväisyysillassa presidentin seurassa!

Olin hurmaavassa hyväntekeväisyysillassa ystävänpäivän kunniaksi. Jalokiviseppä A.Tillander nimittäin lanseerasi Laukka-korusarjan yksivuotisjuhlien yhteydessä sarjan uusimman korun, Sankarinaulan. 

Illan juhlallisin hetki koettiin, kun Suomenhevosen kantakirjan 110-vuotisjuhlan kunniaksi toteutettu hopeinen koru luovutettiin presidentti Tarja Haloselle kiitokseksi hänen suomenhevosen parissa tekemälleen työlle. A.Tillander lahjoittaa myös jokaisesta myydystä korusta rahaa suomenhevosen parissa tehtävälle nuorisotyölle. 

Mukana juhli nimekäs kutsuvierasjoukko, mukana muun muassa Riitta Havukainen, Pepe Willberg ja Pauliina Visuri, Hilkka Ahde, Jussi 69, Waltteri Torikka, Aira Samulin, Bea Toivonen ja monia muita! Itse kärsin jäätävästä väsymyksestä ja päänsärystä, mutta jaksoin silti hymyillä ja jutella ihmisten kanssa. Se on sitä ammattitaitoa, nääs.

Tässä Atte Kajovan kuvia illasta(lukuun ottamatta oma selfie, tietty). Seuraavat postaukset tulevatkin sitten Dubaista! 

Löysin aina yhtä iloiset Kanan ja Tean seurakseni.

Illan huippuhetki koettiin, kun Marko Björs luovutti presidentti Tarja Haloselle suunnittelemansa sankarinaulan kiitokseksi hänen suomenhevosen parissa tekemälleen työlle. Tarja pussasi Markoa poskelle ja sanoi aina ihailleensa tätä! Ihanaa heittäytymistä! 
Kurkun kostuketta tyylillä. 
Kaunis ex-missi Bea Toivonen on aloittanut meikkaajana Kampi Korttelissa.

Pauliina Visuri ja Pepe Willberg. Pepe tanssii tähtien kanssa ruudussa sunnuntaina. 
Kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin pyörittää omaa firmaansa.

Tunnelma katossa. Etualalla muotisuunnittelija Lalli Savolainen tanssittaa Airaa.

Yhdeksänkymppinen Aira jaksaa bailata! 

Arvostan suuresti kommenttiasi!