Emma-gaalan pukukuningattaret top 5!

Suomessa on vain harvoja gaaloja, joissa saa oikeasti viimeisen päälle pukeutua. Eräs niistä on eilen pidetty Emma-gaala. Ihanaa, että täältä löytyy monet kansainvälisetkin kaunottaret päihittäviä mimmejä, kuten Krista Siegfrids, Janna Hurmerinta ja Paula Vesala.
Ja toisaalta persoonallisempia tapauksia, kuten Alma ja Haloo Helsingin Elli. Kaikki he ovat ihmisiä, joissa yhdistyy huikea lahjakkuus ja  sekä sisäinen että ulkoinen säteily. Ja kiva, että suurin osa suosii ja tukee suomalaista suunnittelua.
Tässä oma top 5 eilisen tyylikuningattarista. Oletko samaa mieltä, vai puuttuuko oma suosikkisi listalta? Kommentoi!

1. Janna Hurmerinta oli tyrmäävä näky Katri Niskasen satiinipuvussa. Tyylistä täysi 10!

2. Krista Siegfrids varasti shown Katri Niskasen upealla uniikkiluomuksella. Kristan täydellinen vartalo pääsi oikeuksiinsa siinä.

3. Pystikuningatar Paula Vesala hurmasi yksinkertaisen tyylikkäällä oneshoulder-haalaripuvullaan, joka oli hankittu Los Angelesista.4. Näyttävä Sofia Belórf oli hankkinnut glamöröösin juhlaeleganssinsa Ferreristä. 

5. Saara Aalto edusti upeasti Anne-Mari Pahkalan taiteellisessa luomuksessa.

Ps. Näin gaalan jälkimainingeissa mieleeni hiipi hauska muisto omilta bändiajoiltani vuodelta 1997. Olimme Plus-yhtyeen kanssa mukana kyseisessä gaalassa ja Ville Valo lainasi minulta astmapiippua. Hän tupakoi siihen aikaan runsaasti, vaikka kärsi kovasta astmasta. Itsekin olen astmaatikko. Joten pelastin Villen ja olen siitä ylpeä.

Vastaa