Ihana luomushampoo ja hoitoaine!

Olen pitkään etsinyt luomushampoota, joka oikeasti pitäisi hiukset puhtaina edes pari päivää putkeen. Kokemukseni on, että luomutuotteet eivät ikävä kyllä pese yhtä puhtaiksi kuin perussampoot, vaikka ekoystävällisempiä ovatkin. Nyt löysin vihdoinkin tuotteen, jota voin lämpimästi suositella. Aubreyn kamomillashampoo on hellävarainen ja kosteuttava. Se vaahtoaa paremmin kuin muut testaamani luomushampoot, lisää täyteläisyyttä ja kimmoisuutta sekä tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Lisäksi humalauute ja luomukamomilla korostavat vaaleita hiuksia, vaikka siitä ominaisuudesta itse en pääse nauttimaan. Tuoksu on kamomillateemäisen raikas ja miellyttävä. Shampoo sisältää  välttämättömiä rasvahappoja kuten luomuaprikoosi- ja auringonkukkaöljyä. Luomuaaloe taas rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Lisäksi tuotetiedoissa lukee, että shampoo on gluteeniton ja sopii vegaaneille. Sitä voi ostaa Stockalta sekä verkkokaupoista, kuten täältä.

Reilu 325 ml:n pakkaus maksaa parinkympin hujakoilla.

Yhtä loistava luomuhoitoaine on tämä Organic shopin avocado&honey -naamio. Levitän sen usein pariksi kolmeksi minuutiksi suihkuun tai saunaan ja hiuksista tulee ihanan pehmeät ja helposti kammattavat. Nämä kaksi tuotetta yhdessä luovat ihanan lopputuloksen.

Tätäkään söpöläistä ei ole hinnalla pilattu. Riittoisa 250ml purnukka kustantaa n. 5 euroa. Psst. Kaikki Organic Shop-tuotteet maksavat alle 10 euroa. Tuotteita voit tilata mm. täältä.

Vastaa