Jutta Gustafsbergin Mielen päällä -kirjan julkkareissa!

Olin eilen superinspiroivan Jutta Gustafsbergin uuden Mielen päällä -kirjan julkaisutilaisuudessa ravintola Juuressa. Hän on tehnyt kirjan yhdessä meedio Harriet Piekkolan kanssa ja opus lupaa työkaluja henkiselle polulle.

Kirjassa, jota olen nyt lukenut muutaman luvun verran, Jutta kertoo omasta tavastaan käyttää henkisyyttä arjessa. Olen ihan intona tuosta kirjasta enkä malta odottaa, että pääsen lukemaan lisää.

Jutta oli tuntenut kiinnostusta henkimaailman asioihin jo nuorena, mutta ensimmäiseen meedioistuntoonsa hän hakeutui jäätyään leskeksi. Vastaanotolla meedio välittää henkimaailmasta tulevia viestejä.

Kirjassa on paljon mielenkiintoista asiaa jokaiselle henkisestä hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle. Ja uskon, että siitä saa avaimia oman elämänsä tutkimiseen ja parantamiseen, vaikkei kaikkea kirjassa olevaa (kuten esim. sielunvaellus) allekirjoittaisikaan. Jokaisen luvun lopussa on hyödyllisiä harjoitteita. Kannattaa hankkia, jos haluaa tutkia henkisyyttään ja parantaa elämänlaatuaan. Jutta kertoi julkkareissa miettineensä pitkään, uskaltaako tehdä tällaisen kirjan, ettei häntä leimata hörhöksi. Paljon mediassa onkin ollut raflaavia otsikoita siitä, kuinka Jutta saa henkimaailmasta ohjeita bisneksien pyörittämiseen ja kuinka hän meedioistunnossa sai vahvistuksen siitä, että kuoleman jälkeistä elämää on olemassa. 

Minä sanon, että hui hai, leimataanko hörhöksi, upeaa, kun on sellaisia ihmisiä kuin Jutta, jotka muiden vähättelystä huolimatta elävät omaa totuuttaan ja auttavat muita voimaan paremmin. 

(Kuvat Kari Pekonen.)

Eräs asia, joka Jutasta huokuu, on se, että hän on päästänyt irti negatiivisuudesta. Hän sanoo suuttuvansa vain noin kerran vuodessa.

Jutan sielunsisko, missiemona tunnettu Sunneva Kantola.

Jutan bisnespartneri ja hyvä ystävä Jari Bull Mentula ja Maru-vaimo.

Arvostan suuresti kommenttiasi!