Lumenen uuden meikkisarjan upeassa lanseerausjuhlassa!

Lumene järjesti Nordic chic-uutuusmeikkisarjansa spektaakkelimaisen lanseeraustilaisuuden viime viikolla Kaapelitehtaalla. Uusi sarja on upea niin pakkauksiltaan kuin laadultaan. Lumene on ottanut markkinoinnissaan kivan lähestymistavan ja painottaa meikeissään luonnollisuutta, joka toki on muutenkin tämän kevään trendi. Eli kuulas iho, kirkkaat huulet ja kevyt silmämeikki. Toisaalta, kuten Lumenen Beauty Ambassador Mariela Sarkima tilaisuudessa totesi, on myös ysäriltä tuttu smoky eyes edelleen muodissa. 

Itse suosin vahvoja silmiä ja nudehuulia, vaikka minulle on usein suositeltu punaisia ja ruskeita huulipunia. En vain oikein opi niitä käyttämään. Eli smoky eyes on täysin juttuni, oppisi vaan itse sen hyvin tekemään. Testailen mukaani saamaa meikkipakettia ja kerron sitten uutuustuotteista lisää. Ainakin värit ja väripgmentin kestävyys tekivät noin ensivaikutelmana vaikutuksen. Teimme nimittäin meikkejä Paparazzin malleille tilaisuudessa ja saimme itsekin kokeilla tuotteita nassuun. 

Paparazzin Leila, joka oli oma meikkimallini.  Malleilla oli kotimaisen R/H:n yhteneväiset asut.

Paparazzin sorjia malleja. 
Jalassaan malleilla oli Lumin kesämalliston sandaalit. Pakko saada!

Uutuussarjan herkullisisa punia. Uudet tuotteet tulevat kauppoihin helmi-maaliskuun aikana. Lumenen kuvapankissa ei valitettavasti ole vielä tuotekuvia, joten niitä tulee myöhemmin.

Arvostan suuresti kommenttiasi!