keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ripsipermanentissa!

Naisen turhamaisuudella ei ole rajoja, sanotaan. Elin tämän todeksi tänään, kun antauduin Imagelift-kampaamon omistajan Tanjan osaaviin käsiin ja hän laittoi minulle elämäni ensimmäisen ripsipermanentin!
Tuollaisella rullasysteemillä ne kaarretaan.
Eli pidennykset - ne kuulemaa ovat so last season! Nyt kaikilla, (myös miehillä!)kaartuvat karvat kainosti tämän uutta tulemista tekevän innovaation myötävaikutuksesta. Miten se sitten tapahtuu? No, ihanasti silmät kiinni maaten. Mikään ei nipistä, satu tai kirvele. Aikaa menee 45 minuuttia ja tulokset kestävät jopa 5 viikkoa hyvällä tuurilla.
Hintaa tälle operaatiolle tuli vaivaiset 39e, koska Tanjalla on nyt tarjouskampanja menossa. Normaalihinta on 69e. Näillä räpsyillä valloitan siis Dubain, jossa viettelemme hiihtolomaa!


Lähtotilanne. Ou mai gaad, ei hääppöinen.


Ja lopputulos ennen ripsarin laittamista. Aika bueno, sanoisin!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Miksen oo kuullu tällaisesta! :D Vaikkei tämmöisen olemassaolo oo kyllä millään muotoa yllättävää kun miettii miten paljon kaikkea nyt fiksaillaan yms :D Monen silmille tällainen tekis kyllä ihmeitä! Itellä hyvin kaartuvat ja suht pitkät ripset jo ennestään niin ei tällaisia tarvi.. Ja jos tulis tarpeeseen niin tuo 5 viikkoa tuntuu aika lyhyeltä, ite tuntuu et haluais tällaisen kestävän vähän pidempään :)

    VastaaPoista
  2. Tää on kuulemma 10-15 vuotta vanha juttu jo, mutta mullekin oli uutta! Joo, katsellaan, miten kestää ja jaksaako sitä sitten käydä huoltamassa 5 viikon välein. Onnentyttö, kun en tarvitse moisia apukeinoja. Kerron sit, miten kestivät. :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig