Cliniquen avajaiset ja vinkki täydellisen huulimeikin tekoon!

Tänään kannattaa suunnata Stockalle. Nimittäin siellä aukeaa uudistunut Clinique-piste, jossa on upeita tuotteita ja kaikenlaista kivaa. Olin eilen pisteen kutsuvierasavajaisissa ja minulle tehtiin elämäni ensimmäinen huulikuorinta sekä kevyt huulimeikki merkin laadukkailla tuotteilla. Huulikuorinta tuli tarpeeseen, sen verran tälven jäljiltä kuivat nuo huulet olivat. Eli periaate on sama kuin ihokuorinnassa: Huulille levitetään sokerikuorinta, huulet hierotaan yhteen ja aine poistetaan pumpulilla. Sen jälkeen levitetään kosteuttava ja rauhoittava huulivoide. Kuollut ihosolukko poistuu huulilta ja niistä tulee tevreen väriset ja näköiset.

Uusinta uutta pisteellä on You time- palvelut, joissa voi valita valkotakkiselta Clinique-asiantuntijalta apua iho- ja meikkipulmiinsa. Palvelu ei maksa mitään eikä velvoita ostamaan tuotteita. Ymmärrän toki, että tarkoitus on sitouttaa kuluttaja merkkiin, mutta silti tämä on mielestäni mukavampi tapa toimia, kuin esim pakkomyydä tuoteita palvelua vastaan. Stockalla kylläkin on politiikka, että jos menet minkään brändin meikkiin, niin se 3 tuotetta pitää lunastaa. Eli maksat meikin hinnan ja saat valita päälle 3 tuotetta, joita meikkiin käytettiin. Sama pätee siis Cliniquen meikkauspalveluihin, joten jos haluat ilmaista apua, kannattaa turvautua You time-palveluihin. joiden avulla opit meikkaamaan itse. Stockan alakerta on muutenkin upeasti uudistunut, eli mene ihmeessä katsomaan, jollet ole viime aikoina siellä poikennut.

Cliniquen huulipunissa on todella hyvä pigmentti ja pohjustusvoide mukana, joten puna pysyy menossa koko päivän. 
Youtime-palvelupiste, jonne voi poiketa myös ilman ajanvarausta. Jos on pidempi asia, kannattaa varata aika.

Tässä välineet täydelliseen huulimeikkiin.(Miinus rajauskynä, jos sitä tykkäät käyttää.)

Ja tässä tulee se kullanarvoinen vinkki tädellisen huulimeikin tekoon: 
1. Kuori huulet Sweet pots sugar scrub&lip palm-kuorintavoiteella(pyöreä purkki ylemmässä kuvassa) 
2. Kosteuta kuoritut huulet all about lips-huulivoiteella.(vihreä purnukka vasemmalla). 
3. Sipaise Airbrush concealer -valokynää huulille ja huulten äärirajoille(katso itsellesi oikea sävy, ettei tule liian vaalea tai tumma). 
4. Levitä siveltimellä lempi sävysi huulillesi. Käytä huulenrajausta jos haluat. Valokynän ansiosta väri levittyy laajalle alueelle ja saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Eikä ainakaan vaaleammissa sävyissä kaipaa huultenrajauskynää ollenkaan, koska valokynää levitetään myös huulirajojen ulkopuolelle, mikä laajentaa huulten pinta-alaa.

Myös tarjoilu noudatti Cliniquen raikasta brändi-ilmettä.

Alhaalla oikealla on 7 päivän c-vitamiinikuuri iholle, jota testaan seuraavaksi. Se lupaa heleyttää ja hoitaa ihon talven jäljiltä.

Tällainen huulimeikistäni tuli.

Vastaa