Sneak Peak: Marimekon FW17 Pariisin Muotiviikoilla!

Marimekko lanseerasi syksyn ja talven 2017 vaatemallistonsa ja Kacper Kasprzykin ohjaaman filmin Suomen Pariisin-suurlähetystössä eilen sunnuntaina. En valitettavasti ollut paikan päällä, mutta nämä upeat kuvat puhukoon puolestaan.

Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden juhlavuonna Marimekko juhlistaa suomalaista luovuutta ja designperintöä. Syksyn ja talven 2017 mallisto ja filmi ovat saaneet vaikutteita suomalaisesta taiteesta, arkkitehtuurista, kansanperinteestä sekä Kalevalan mystiikasta, ja siitä, kuinka luontomme vaikutus näkyy maamme kulttuurissa laajemminkin. Kevään trendejä kun ovat esim denim, halkiot ja kukkakuosit, niin syksyllä löytyy poolokaulusta, raitaa sekä ylipuítkiä lahkeita.

Pidän Marimekon pelkistetystä skandinaavisesta muotokielestä ja uskon, että jokainen löytää tämänkin syksyn ja talven mallistoista lempparinsa. Olipa kyseessä paita, mekko, takki tai housut, vaatteiden valmistuksessa Marimekko panostaa laatuun ja vastuullisuuteen: jokainen vaate suunnitellaan niin, että se tuo kantajalleen iloa mahdollisimman pitkään ja rasittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Tässä siis pieni katsaus tulevasta.

Jännittävää myös, kuka ottaa Anna Teurnellin paikan luovana johtajana? Ja ennen kuin nämä FW17 -tuotteet ovat kaupoissa, voi herkutella kevään ja kesän upealla mallistolla, josta löytyy väriä ja kuosia joka lähtöön!

Vastaa