Taitoluistelun MM-kisojen samppanja-etkoilla!

Elämä on joskus varjoja ja valoa samaan aikaan. Eilen, keskellä kepeitä samppanjajuhlia sain puhelun, joka sai minut itkemään. Rakas miltei 90-vuotias tätini oli joutunut sairaalaan. Hänellä todettiin aiemmin syöpä hampaan juuressa ja nyt sädehoito ei ollut onnistunut. He kokeilevat sytostaatteja, jotka eivät häntä paranna, mutta voivat hidastaa syövän etenemistä. Itkin hetken ja päätin lähteä hänen luokseen Kuopioon heti, kun mahdollista. Hänellä ei ole omia lapsia ja hänellä on vain yksi sisko(äitini), jonka ainoa lapsi minä olen, joten olen aina ollut hänelle todella tärkeä. Tätini on myös aina edustanut minulle ihmistä, jonka elämäniloinen asenne voittaa arjen vaikeudet. Hän ei valita, vaan näkee elämän kauniit puolet. Siinä on opittavaa. Siksi päätin, etten lähde heti kotiin suremaan, vaan jatkan vielä hetken kivoissa juhlissa ihanien ihmisten keskellä. Koska elämästä ei koskaan tiedä. Jokainen juhla voi olla viimeinen, joten hyviin hetkiin kannattaa tarttua. Jokainen ansaitsee hyviä hetkiä. Kotiin päästyäni mieli oli taas apea ja tätini koko ajan mielessäni, mutta samaan aikaan on totta kai elettävä tätä arkea.

Toinen valopilkku tätini lisäksi on tietenkin ikinuori Aira, joka toimi onnettarerani eilisessä Taitoluistelun MM-kisojen etkoilla järjestetyssä arvonnassa. Voitin upean harmaan nahkaisen Raymond Weil -laukun, mikä teki minut tietenkin suunnattoman iloiseksi surun keskellä. Vaikka kyseessä on vain laukku. Tunnen jotenkin, että tämä on minun viikkoni. Syntymäpäiväni ovat ylihuomenna ja juuri nyt tuntuu, että kosmiset voimat ovat puolellani. En osaa sitä selittää. Kaikessa on ihana helppouden tunne. Jota varjostaa luopumisen tuska. Mutta sitä tämä elämä on. Voimia kaikille keskiviikkoon!
(Kuvat, paitsi selfie by Atte Kajova)

Aira!

Taitoluistelijat Kiira Korpi ja Laura Lepistö saivat tilaisuudessa kunnianosoituksena heille räätälöidyt kellot. Samalla heistä tuli Raymon Weilin lähettiläitä.

Uimari Emilia Bottas.

Konsultti, ex-taitolustelija Susanna Rahkamo.

Malli Sara Chafak ja poikaystävä Tuomas Varevuo.

Illan aikana nautittiin aitoa samppanjaa, kuinkas muutenkaan.

Arvostan suuresti kommenttiasi!