Testissä Evo-uutuusshampoo ja hoitoaine!

Ekologisuus on nykyään iso juttu myös kosmetiikassa. Me kuluttajat haluamme tehdä entistä ekologisempia kosmetiikkavalintoja ja valita tuotteita, joita ei ole testattu eläinkokeilla ja jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Kun seilaa kosmetiikan tuoteviidakossa ja koittaa löytää itseleen sopivia tuotteita, ei aina ole helppoa selvittää, mitkä brändit käyttävät eläinkokeita ja kuinka ekologinen valinta tuote ylipäätänsä on esimerkiksi ainesosien ja pakkausmateriaalien suhteen. Itselleni nämä asiat merkitsevät lähes yhtä paljon kuin tuotteen toimivuus, joka tietenkin on pääasia.
Pari viikkoa takaperin olin Evo Hairin tilaisuudessa, jossa meille esiteltiin Evo smooth -tuotesarja, joka on tarkoitettu kurittomille ja pörröisille hiuksille. Evo on australialainen hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joiden tuotteet ovat tarkoitettu alan ammattilaisille sekä myytäväksi kuluttajille kampaamoista. Evon pakkaukset ovat persoonallisia ja hauskoja – jokaisen tuotteen kyljessä on oma sloganinsa. Koko yrityksen slogan kuuluukin ”saving ordinary humans from themselves”. Huumorin ja persoonallisuuden lisäksi merkki panostaa tosissaan tuotekehittelyssä ja ainesosissa ekologisuuteen ja globaaliin vastuuseen. 

Esimerkiksi: Evon pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Kaikki tuotteet ovat myrkyttömiä(=gluteenittomia, sulfaatittomia ja parabeenittomia). Tuotesarjaa ei myöskään testata eläimillä. Ja mikä parasta: Kaikki vahingoittuneet tuotteet annetaan asunnottomille. Brändin leikkisä ote miellyttää minua ja mikä parasta: Se tulee suosikkimaastani Australiasta, jonne kaipaan aina takaisin! Millaisia kokemuksia sinulla on Evosta, kerro!

Olen nyt testannut pari viikkoa shampoota ja hoitoainetta ja täytyy sanoa, että se sopii omaan sileään, mutta luonnonkiharaan tukkaani täydellisesti. Se siloittaa ja antaa volyymia. Tukka pysyy puhtaana ja kiiltävänä monta päivää ja muotoilu onnistuu hyvin. Kumpaakaan tuotettta ei tarvitse annostella kerralla kuin suuren viinirypäleen verran ja ne hoitavat hommansa mallikaasti. Molempien ovh 27e/300ml.

Arvostan suuresti kommenttiasi!