Testissä puhdistava hiustenhoitoaine!

Hiusrintamalta kuuluu taas uutta. Nimittäin KMS:ltä tulee maaliskuussa kampaamoihin Moistrepair-niminen puhdistava hoitoaine, jota testasin Dubain matkalla viikon verran. 

Olet saattanut lukea puhdistavista hoitoaineista, tai ehkä jopa kokeilla, sillä ihan uusi keksintö tämä ei sentään ole. Olosi saattaa olla yhtä epäileväinen kuin minullakin. Puhdistaako se kunnolla? Ei vaahtoa? Hoitaako hiusta tarpeeksi?

Muistatte varmaan 2 in 1 shampoot, jotka olivat in ja pop ainakin omassa nuoruudessani. Ne Garnier-mönjät jättivät ainakin oman kuontaloni yhteen takkuiseen klimppiin, joten niihin en todellakaan ihastunut. Senpä takia olin tämänkin tuotteen kanssa hyvin epäilevällä kannalla. 

Tuotelupaus: Puhdistaa ja hoitaa hellävaraisesti, sekä kosteuttaa huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia. Korvaa shampoon tarvittaessa.  Suositellaan matkalle mukaan, koska vain yksi tuote riittää. Sopii erityisesti myös luonnonkiharoille ja vaalennetuille hiuksille, koska hoitaa ja selvittää tehokkaasti. Sopii kaikille hiustyypeille. 

Näin sitä käytetään: Annostele 2-3 pumppausta. Hiero hiuksiin ja huuhtele. Et tarvitse lisäshampoota tai –hoitoainetta. 

Oma kokemus: Kyllä se toimi – nimenomaan väliaikaistuotteena. Onneksi on tultu pitkä harppaus nuoruuteni 2 in 1 -mönjistä nykyaikaan. Tuote teki mitä lupasi, eli puhdisti ja selvitti tukan. Hiukset tuntuivat vähän erilaisilta kuin normishampoopesun jälkeen, eli tuntui, kuin niiden päällä olisi ollut hento kalvo. En osaa sen paremmin selittää. Mutta muotoilun jälkeen näyttivät ja tuntuivat samalta kuin yleensä. Ainoa, mitä huomasin oli, että hiuksia tarvitsi pestä päivittäin, mutta matkalla pesen muutenkin vähintään kerran päivässä erilaisesta ilmastosta ja vedestä johtuen. Tuoksu on todella miellyttävä ja raikas. Kotona testasin myös jo ennen matkaa ja sanoisin, että ainakin oma tukka pitää pestä tätä käytettäessä vähintään parin päivän välein. Päivittäin en siis tätä käyttäisi, mutta jumppakassiin ja matkalle mitä mainioin!


Pulloa on kätevää kuljettaa matkalla mukana, koska tosiaan vain yksi tuote riittää, eikä tarvitse turvautua hotellishampoisiin. 300 ml pakkaus on todella riittoisa ja siihen nähden edullinen, vain 26e.

KMS MOISTREPAIR Cleansing Conditioner 300 ml, suositushinta 26e. Saatavilla kmpaamoista maaliskuun puolivälissä.

Vastaa