Testissä ACOn uudet aurinkotuotteet!

Suomalaisen takatalven keskelläkin toivo elää tulevasta kesästä, joten olen kaivanut aurinkotuotteet jo innokkaana esiin. Viikon päästä mollukkaa saan ainakin viikonloppumatkalla Barcelonassa. Monivuotiset suosikkini, ACOn aurinkotuotteet ovat tänä keväänä saaneet uudet upeat pakkaukset ja muutamia uusia ominaisuuksia.

Tykkään ACOsta monestakin syystä. Ne ovat hinta-laatusuhteeltaan edullisia, joko tuoksuttomia tai miedosti hajustettuja sekä koostumukseltaan miellyttäviä. Ne löytää helposti apteekin hyllyltä. Ne ovat korkeatasoisia tuotteita, joissa koostumukset on mietitty loppuun saakka. Käytän nykyään sekä kasvoilla että vartalolla +50-suojaa, koska otan auringon haitat vakavasti, enkä halua enää palaa koskaan. Kasvot ovat jatkuvasti alttiina UV-säteille erityisesti keväällä ja kesällä. Jatkuva altistus voi johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Jo edesmenneillä tädilläni sekä anopillani oli molemmilla nenässä solumuutoksia(syövän esiasteita, eivätkä he edes liiemmälti koskaan ottaneet aurinkoa, ikä vain teki tehtävänsä). Olen jo aikaa sitten jättänyt turhan auringossa makoilut rantalomilla pois, koska sitä saa koko ajan kun on liikkeessä. Tämä pätee ainakin Espanjassa ja Thaimaassa, hehe. Suomen kesästä en menisi takuuseen. Pidän myös hattua tai huvia auringossa. Lipallinen hattu on paras, koska se suojaa nenää.

ACOn tuotteet ovat kaikki dermatologisesti testattuja ja sisältävät Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää ihanan ihotuntuman. Vedenkestävyys on myös kiva bonari, ettei voidetta tarvitse läträtä lisää jatkuvalla syötöllä. After Sunissa on vielä rusketusta ylläpitävä vaikutus.  Kaikki kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet ovat hajusteettomia, väriaineettomia, alkoholittomia ja erittäin vedenkestäviä. Annan ACOn aurinkotuotteille kouluarvosanan 9/10.

Kosteuttava aurinkovoide vartalolle antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. 200ml/19e.

After Sun on rauhoittava ja ihoa kosteuttava voide, joka aktivoi ja pidentää ihon luonnollista rusketusta. Voide saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Imeytyy nopeasti ihoon, ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Miedosti hajustettu. 200ml/12e.
 Tästä kasvovoiteesta olen erityisen innoissani, sillä se on super meikin alle. Se vähentää kiiltoa ja jättää mattapinnan, eikä rasvaista tuntua, kuten useimmat kasvoille levitettävät aurinkovoiteet. Se imeytyy supernopeasti eikä tahraa sekä sisältää aktiiviaineen, joka estää finnien muodostumista. Sopii normaalille,sekaiholle sekä herkälle iholle. 40ml/19e. 

Vastaa